Jump to content

Rami Ajjan

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Ik probeer mijn conversie 'online' te verhogen d.m.v. : - Win-acties op Facebook, posten van content. - InMail op LinkendIn - Instagram (pas mee begonnen) , kan handig zijn als je gevonden wilt worden door bloggers en vloggers. Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van een social media strategie om nog meer uit mijn social media te halen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je best wat kan bereiken via social media, mits je doelgroep actief is op social media. Het gebruik van Google Adwords kan ook heel veel helpen! Maar pas op, dit kan ook veel geld kosten. Hogere ranking krijgen in Google, maar dit kost helaas tijd.
 2. De intentie van een marketingactiviteit is dat je er iets mee wil bereiken. Leg eens uit hoe een stel willekeurig achtergelaten dozen mensen naar jullie dienst leidt en hoe daar conversie mee gerealiseerd wordt. Of het mag is één vraag, maar of het enig effect heeft is zeker zo belangrijk. Als het niet verboden is maar niks oplevert, heb je er ook niets aan. Als het om aandacht gaat, kun je ook aan een spectacular denken. Een enorme drijvende doos in havens of grachten bijvoorbeeld. Uiteraard willen wij iets bereiken met onze marketingactiviteit, meer naamsbekendheid en meer klanten. De conversie moet gerealiseerd worden door o.a. de verpakking, inhoud (Dit kan bijv. door alternatieve artikelen, flyer, korte uitleg wie wij zijn en wat wij doen, persoonlijk geschreven kaartje etc.). Het Random neerzetten van de Surprise Boxen kan mysterieus zijn. Mensen gaan er over nadenken en praten. Het is uiteindelijk ook de bedoeling dat mensen de cadeautjes mee naar huis nemen. Dit willen wij stimuleren door een kaartje op de doos. Ik wil er nog wel even bij zeggen dat wij er niet zeker van zijn dat we het op deze manier gaan uitvoeren. Daarom vind ik al jullie tips, opmerkingen en ideeën erg fijn om te horen!
 3. Voordeel hier aan is, naast naamsbekendheid, dat je de ontvanger van de sample direct kunt bevragen. Wat vinden ze van de inhoud? Zou men bij jullie een surprise box kopen? Met name de gever (dus koper) is voor jullie het belangrijkst. Die moet "blind" bij jullie kopen en er iets van vinden. Een gericht doelgroeponderzoek d.m.v. op straat met een praatje de sample uitdelen ligt dan het meest voor de hand. Ik zit nog te denken in uitdelen in de trein (bijv. traject Rotterdam - Den Haag - Rotterdam). Maar ik vermoed dat dit bij de NS niet is toegestaan (al kan ik hier geen info over vinden). Bedankt voor het reageren en het meedenken Mikky! De gever is voor ons heel belangrijk en omdat wij weten dat een verrassing ook eng kan zijn bieden wij de mogelijkheid om aanvullende informatie toe te voegen tijdens het bestellen. Het uitdelen van cadeautjes en ondertussen een doelgroeponderzoek uitvoeren klinkt interessant. Ik ga hier verder over na denken!
 4. Bedankt voor je kritische noot, alleen het is niet erg relevant op mijn guerrilla marketing vraag. Wij zijn Vinkt begonnen als student. Maar dit maakt naar mijn mening niks uit, het werkt juist heel positief en mensen waarderen het!. Wat ik wel kan begrijpen is dat je een grote naam eerder vertrouwt, maar je moet ergens beginnen. Daarnaast heb ik geen invloed op het gastenboek, een klant van ons vond het leuk om iets te schrijven. Daarnaast hebben wij ook Belgische klanten dus bieden wij graag een Belgische betaalmethode aan. Wat is er mis met een levertijd van 3 tot 8 werkdagen? Wij hebben juist de tijd nodig om gepersonaliseerde Surprise Boxen samen te stellen. Want wij willen geen standaard box! Wat zou jij veranderen aan de website? Bedankt voor de feedback! Wij gaan er zeker iets mee doen:). Wellicht een idee om dit niet op deze plek van het forum verder te bespreken. Het sluit natuurlijk niet aan bij mijn eerste vraag.
 5. Past bij mijn gevaarlijke cadeautjes idee ;D . [verandering: quote aangepast]
 6. Dat ding heeft al een eigen naam, De Vinkt Surprise Box! HAH-blad is ook wel leuk om elke week een Vinkt Surprise Box te versturen naar iemand die iets bijzonders heeft gedaan!
 7. Tevens ook jammer dat dit soort acties niet meer kunnen! Ik zit inderdaad niet te wachten op 20 EOD acties... Het idee zelf had heel leuk kunnen zijn. De ideeën en tips die worden gegeven zijn zeker handig! En daar kan ook iets heel leuk uitkomen!
 8. Goedemiddag Highio, Bedankt voor je reactie! Zelf zat ik ook al na te denken over het uitdelen van cadeautjes. Zelf zou ik het super leuk vinden als iemand opeens mysterieuze cadeautjes uitdeelt. Alleen wat ik leuk vind aan het andere idee is dat opeens een gedeelte van het centrum opeens vol staat met cadeautjes.
 9. Goedendag iedereen! Sinds vandaag ben ik lid van de Higherlevel, ik hoop dan ook dat ik mijn vraag op de juiste plek stel. Om mijn vraag beter te begrijpen leg ik even kort uit wat Vinkt V.O.F. doet. Op zakelijk gebied helpen wij ondernemers o.a. klantrelaties verbeteren d.m.v. een creatief relatiegeschenk (geen standaard relatiegeschenken). Voor de consumenten ontwikkelen wij Surprise Boxen. Het enige wat ze zelf mogen kiezen is in welke categorie ze een Surprise Box willen (bijv. wonen&koken). Deze Surprise Boxen kan je kopen voor bijv. een verjaardag, trouwerij, geslaagd, geboorte, etc. Omdat een verrassing eng kan zijn kan je zelf nog aanvullende informatie toevoegen. Nu komt mijn vraag m.b.t. mijn marketing idee. Wij willen graag de naamsbekendheid vergroten, ik zat samen met mijn collega te denken aan het neerzetten van Surprise Boxen (een cadeaudoos met een strik en een kaartje eraan waar iets op staat, plus inhoud) binnen een bepaalde straal in het centrum van Rotterdam. Alleen het risico dat ik loop is dat mensen het als verdacht pakketje zien... Zelf zou ik zoiets niet zo gauw denken, maar ik moet natuurlijk rekening houden met wat anderen kunnen denken. Hebben jullie misschien nog tips waardoor de kans kleiner wordt dat mensen het als een verdacht pakketje zien? In de Bijlage heb ik een foto toegevoegd hoe een Surprise Box eruitziet (dit is een grotere afmeting dan dat wij willen gebruiken voor de actie). Of zou het teveel risico met zich meenemen? Nogmaals ik hoop dat ik mijn vraag op de juiste plek stel! Alvast bedankt voor het meedenken :) .
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept