Jump to content

cfgomes81

Newbee
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1

Recent activities

  1. Thanks! We gaan er meteen werk van maken en hebben vrijdag een afspraak met mijn advocaat om plan van aanpak te bespreken.
  2. Goedendag, Een tijd geleden zijn een kennis en ik gevraagd om deel te nemen in een bedrijf. Omdat het idee ons zeker aansprak zijn we uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen en getekend waarbij wij aandelen zouden krijgen in de onderneming tegen een bepaalde prijs. Omdat alles in goed vertrouwen ging en wij elkaar al jaren kenden hebben wij betaald voor de aandelen voordat we voor de definitieve overdracht getekend hadden bij een notaris (dom, dom, dom). En je raadt het, tot op heden (3 jaar later) heeft de overdracht nog steeds niet plaats gevonden en krijgen we geen gehoor aan onze verzoeken (mailtjes, berichten, belletjes vanaf oktober 2020) om het geld terug gestort te krijgen. Hoewel we een juridische strijd willen vermijden lijkt het onvermijdelijk om dit anders op te lossen. Heeft iemand adviezen om dit voor alle partijen zo pijnloos mogelijk te laten verlopen of is het raadzaam om dit juridisch af te handelen? Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept