Jump to content

Tja...

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Tja...

  Zakenpartner aangeboden

  Hallo, Mijn schermnaam, "tja..." geeft al een beetje aan waar ik sta: zoekende naar een mooie nieuwe invulling. Ik heb deze oproep al eerder geplaatst en daarop kreeg ik een paas mooie reacties; helaas zat (voor mij) hetgeen ik zoek/ het goede idee er nog niet tussen. Dus bij deze (opnieuw) mijn oproep waarin ik mij aanbied als zakenpartner. Mijn achtergrond: 25 jaar bankwezen, commercie in specialistisch financieel advies aan MKB en nu sinds ruim 4 jaar eigen bedrijf dat MKB ondersteunt op financieel gebied. Dit laatste is echter projectmatig en dit project is nu grotendeels ten einde. Dat betekent dat mijn bedrijfsactiviteit binnenkort op "0" staat. Wat kan ik bieden en wat zoek ik? Ik ben goed in ordenen, analyseren, structureren. Gezond verstand, aanpakken, helpen een bedrijf verder te ontwikkelen en "gaan". Ben zeer resultaatgericht en hou van "handel". Tevens ben ik commercieel en kan ik goed verkopen; ik wil echter niet "alleen maar" commercieel bezig zijn. Cold calling heb ik veel gedaan, maar dat geeft mij niet de energie (meer) die ik zoek. Het liefst zou ik samen met iemand zij aan zij aan een nieuw bedrijf(sidee) werken. Liefst een markt-klaar en uniek, goed verkoopbaar product. Een andere mogelijkheid is dat ik internationaal voor je op pad ga om bijvoorbeeld export- of importmogelijkheden te onderzoeken of een stuk kwaliteitscontrole te waarborgen. Zomaar wat mogelijkheden zodat je een idee hebt wat mij aanspreekt. Zoek jij iemand die kan helpen om jouw bedrijf verder uit te bouwen? Je hoeft mij hiervoor niet persé salaris te betalen, dat kan bijvoorbeeld ook door (op termijn eventuele) deelname in je bedrijf of betaling obv gerealiseerd resultaat oid. Benieuwd! Reageer svp via persoonlijk bericht en ik zal snel reageren op je persoonlijke bericht. Dank!
 2. Dank, maar deze is mij toch niet helemaal duidelijk: Normaal betaal ik (alleen) ondernemers, altijd inclusief de BTW. Moet ik aan haar als privé-persoon ook een bedrag incl BTW betalen en moet ze zelf die BTW dan weer afdragen?
 3. Hallo, Met mijn eenmanszaak breng ik momenteel vele (onderzoeks)rapporten uit aan MKB-bedrijven. Door drukte laat ik mijn dochter (laatstejaars rechtenstudent) teksten nog eens overlezen en redigeren. Daar geef ik haar nu (vanuit privé) zo af en toe iets voor. Maar ik vraag mij af (vraag 1) of ik haar ook vanuit mijn eensmanszaak mag betalen (dus betalen naar privé-persoon) en (vraag 2) als dit niet kan of het wellicht een optie is dat ze zelf ook een eenmanszaak start en ik haar daarop betaal. In het laatste geval (vraag 3) wat zou dan voor haar een optimale hoogte van inkomen zijn waarbij ze zo weinig mogelijk belasting betaalt? Dank alvast voor het meedenken!! Marc

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept