Jump to content

Japmans_009

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent activities

  1. Nou het word gesteld alsof je een keuze hebt, maar dat is blijkbaar dus niet zo? Bovendien moet je per betaalde weborder uit het buitenland dan in je boekhoudprogramma gaan bijhouden dat je de BTW in dat land waar het naartoe gaat moet afdragen dus. Nogmaals, wie heeft daar tijd voor? Allemaal extra werk sowieso. En een hoop rompslomp om te integreren in je verschillende software pakketten. Heb jij een idee waarom het bedrag van 100.000 euro naar particulieren geleverd in de EU naar 10.000 gegaan is? Wat is daar de argumentatie van geweest?
  2. Nou, nou, onaardig doen is ook een vak blijkbaar. Ik heb beide links natuurlijk gelezen en wat jij een hysterische conclusie noemt, is een voorzet om een gesprek op gang te krijgen. Wanneer je niet de one stop aangifte doet in nederland ben je dus verplicht om je bij elk land waar je aan levert een btw nummer aan te vragen en aangifte te doen? Hoeveel landen telt de EU inmiddels en wie heeft daar tijd voor?
  3. Beste mede-ondernemers, Vandaag kreeg ik de nieuwe EU BTW-regels mbt ecommerce leveringen aan EU landen onder ogen : https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/btw/content/e-commerce-en-diensten-in-de-eu-kijk-wat-er-verandert-voor-de-btw-x https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/e-commerce/btw-regels-voor-e-commerce-in-de-eu/ Mijn vraag is deze : hoe is dit in godsnaam in goede orde bij te houden, te admisitreren en te controleren? Moet ik nu per weborder gaan bijhouden naar welk land het gaat en per l
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept