Jump to content

Louai

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Dat klopt, qua website selectie en alles wat erbij hoort is geregeld. Ik gaf ook aan dat ik niet uitkwam met het manier van producten posten vanuit de winkels. Maar dat zal later nog geregeld moeten worden. Dank in iedere geval voor allen die reageerden op mijn post!!
 2. Highio, Dat zijn idd belangrijke punten waar ik rekening mee moet houden. Ik zal op korte termijn aan Business Model Canvas beginnen anders ondernemingsplan. Marktonderzoek zou erg handig zijn. Dat kan ik niet ontkennen
 3. Ik ben iets heel belangrijks vergeten te zeggen. Wat mij motiveert zijn drie dingen: 1- niet geschoten is altijd mis. 2- een domein kost mij het eerste jaar 1 euro, daarna 9 euro per jaar. Een hosting kost mij in het begin met low traffic website 2 euro's. Een vps hosting kost rond 15 per maand. 3- kennis op het gebied van website's/CMS etc heb ik al. Alleen wilde ik weten of iemand een tip had over het posten van de producten (post 1) @edit: Het wordt geen facebook pagina. Maar een professionele website voor desktop en mobile met filters op locaties,winkels,prijs, etc.
 4. In mijn laatste post heb ik dat uitgelegd. De groep winkels die ik op het oog heb durven niet aan een website te denken. Omdat de kosten zeer hoog zijn. Het is niet een kwestie van een website laten bouwen wat al te duur is. Maar ook de website beheren. Laten beheren door een ICT bedrijf denk je al gauw aan bedragen van 60 euro per uur. Daar heb ik ervaring mee, websites beheren, backupen, updaten, problemen oplossen, servers, hosting etc. Ik geloof niet dat kleine winkels zon grote budget hebben voor dit soort zaken. Daarom dacht ik aan een website laten bouwen, bekend maken door marketing, winkels aanspreken, een maandelijkse bedrag vragen van max 15 kleine eurotjes. Wie weet.
 5. Beste Highio, Voor veel redenen eigenlijk, ik zal er 1 van noemen. Winkeliers met weinig kennis van e-commerce. Een webshop/site laten bouwen kost al 500 euro en belangrijker het beheren van zon website. Een klein foutje in de database wat ik binnen 1 minuut oplos, rekent een ICT bedrijf 60 euro per uur. En daar zitten ze niet op te wachten. Dus waarom niet 10 euro per maand en onbeperkt gebruik maken en je producten in spotlight zetten. Want dan zal ik veel gebruik maken van facebook ads campaigns.
 6. Lastig en prijzig om te realiseren maar als je het een winkelier echt makkelijker wilt maken om producten te posten dan zou je daarvoor een app kunnen laten bouwen. Winkelier opent app, selecteert foto's op telefoon, voert gegevens in en plaatst het product. Nadeel is dan wel kwaliteit van de foto's (gemaakt met mobiel ). Ik kan zo geen makkelijker alternatief bedenken dan de winkelier een mail / whatsapp laten sturen en zelf invoeren. Indien je winkelier laat mailen kun je wel makkelijker de tekst copy/pasten. Daar had ik ook precies aan gedacht. Met (toevoeging) een redelijk geprijsde softbox aanleveren bij elk nieuwe klant (winkel) met wit kleur als achtergrond. En in plaats van een app laten bouwen via email het foto sturen en met behulp van de website ifttt.com een script schrijven email to wordpress post. Of in wordpress zelf de email posts activeren. Maar na een tijdje zag ik het idee niet meer zitten, want nog steeds moeten er foto's worden gemaakt en data worden ingevoerd van elke product. Neem aan dat je ook al klanten (winkeliers) hebt die mee willen doen? Dan kan je het beste aan hun vragen of ze 1 al zo'n softbox willen en 2 wat voor hun de snelste manier is. Ik zou echt geen zin hebben in zo'n softbox, mail te open foto te laden en daar ook nog eens teksten te gaan bij typen. Maar het gaat om winkels die geen website/webshop hebben neem ik aan. Hoe ga de bezoekers dan doorsturen, moeten die naar de fysieke winkel? Als ze wel een website/webshop hebben zou ik een plug-in maken die de producten automatisch naar jou site importeren. Dan heeft de winkelier er geen werk aan. Dat is uiteraard wat nog opgelost moet worden en daar ben ik ermee bezig. Het gaat zoals je zegt om winkel die geen webshop hebben en geen zin hebben om een website te laten bouwen en die flyer nog al te duur vinden voor 1 weekje aanbiedingen. Stel dat je 1000 moet laten uitprinten en nog eens iemand die dat zou gaan bezorgen etc. De bezoekers krijgen op de site een heel duidelijke overzicht van de aanbiedingen/coupens/kortingen en nog veel meer. Ze kunnen op locaties zoeken/prijs/catogories etc
 7. Dit is een zeer geslaagde website in alle vormen. Met dit als voorbeeld wil ik honderden winkels benaderen en kans geven op de digitale wereld.
 8. Typisch een (klassiek) geval van "kip & ei": - Als je geen aanbiedingen in je database hebt, is niemand geïnteresseerd. - Als niemand geïnteresseerd is, krijg je geen aanbiedingen om in je database te stoppen. Hoe wil je met dit probleem (dat heel kostbaar is om op te lossen!) omgaan? Ik zie juist veel optimisme wat dat betreft, 1 omdat er is nog geen concurrentie is op dit gebied (mijn doelgroep + soort winkels). 2 omdat de website bulk koopjes gaat bevatten met zeer aantrekkelijke prijzen voor particulieren en natuurlijk zonder kvk pas.
 9. Lastig en prijzig om te realiseren maar als je het een winkelier echt makkelijker wilt maken om producten te posten dan zou je daarvoor een app kunnen laten bouwen. Winkelier opent app, selecteert foto's op telefoon, voert gegevens in en plaatst het product. Nadeel is dan wel kwaliteit van de foto's (gemaakt met mobiel ). Ik kan zo geen makkelijker alternatief bedenken dan de winkelier een mail / whatsapp laten sturen en zelf invoeren. Indien je winkelier laat mailen kun je wel makkelijker de tekst copy/pasten. Daar had ik ook precies aan gedacht. Met (toevoeging) een redelijk geprijsde softbox aanleveren bij elk nieuwe klant (winkel) met wit kleur als achtergrond. En in plaats van een app laten bouwen via email het foto sturen en met behulp van de website ifttt.com een script schrijven email to wordpress post. Of in wordpress zelf de email posts activeren. Maar na een tijdje zag ik het idee niet meer zitten, want nog steeds moeten er foto's worden gemaakt en data worden ingevoerd van elke product.
 10. Ben je in een speciale niche (deelmarkt) actief? Ik zie grote retailers nog niet zelf foto's uploaden of opsturen naar een obscure website in een buitenland. En ook geen winkelier met weinig kennis. Hoe gaan die jouw aanbod ooit vinden? Dat is wat ik tegenaan loop. De soort producten wat jij waarschijnlijk in gedachten hebt zijn bv ipad's, electronika,laptops etc. Dat soort producten zijn makkelijk te vinden in bv cms E-Commerce plugins. Maar de meeste producten waar ik het over heb zijn nergens te vinden op internet, denk bv aan buitenlandse tapijten, oriëntaalse hanglampen, italiaanse producten, surinaamse producten etc. Door bv facebook doelgerichte marketing? google adsense/forums/in de winkels zelf posters/op de fm radio's hier in nederland etc.
 11. Het verdien model is maandelijkse kleine bijdrage van elk winkel. Op lange termijn wil ik zoveel mogelijk winkelketens aanspreken. Wat concurrenties betreft, er is op dit moment geen enkel website die ik als concurrentie zie. Copywriter is idd zeer lastig en dat wil ik zeker vermijden. Mijn website wordt meer een prijsvergelijkings website en aanbieding/reclame maar dan zonder tekst. Alleen product naam-korte omschrijving-prijs etc.
 12. Hallo allemaal, Hierbij wil ik graag gebruik maken van jullie geweldige website en tips willen ontvangen over mijn toekomstige plannen. In het kort wil ik mijn idee uitleggen wat ik van plan ben: Ik heb bijna alles geregeld qua website etc om een folders/reclame coupen website te beginnen voor buitenlandse winkels hier in nederland. Alleen kom ik zelf niet uit wat het gemakkelijkste is voor de winkelier met weinig kennis, en heel misschien weinig tijd. Stel dat een winkelier een product in het aanbieding wil zetten, is het anders te doen dan,: eerst een foto maken van product a - inloggen in website - product info invoeren - fotos uploaden - checken of alles correct is- posten. In het begin had ik een idee in mijn bovenkamer zien branden en dat was: de winkelier foto maken van product a met korte info prijs etc, deze vervolgens via whatsapp versturen naar mij en ik invoeren in de website. Maar stel dat ik ooit 1000 producten in 1 week moet verwerken?. Dat gaat dus niet werken. Iemand een idee/tip? @edit: Iets vergeten te melden. Ik had een tijdje geleden naar een International Product Database gezocht maar helaas zonder resultaat, tenminste de soort producten komen niet voor in de meeste database's.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept