Jump to content

Briesje

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Female
 • Country
  Nederland
 • First name
  Bries
 • Last name
  Elles

Company info

 • Location
  Bodegraven
 1. Dank jullie wel voor deze informatie. Het geeft stukken meer duidelijkheid! Hamvraag blijft idd wel of een arbeidsverleden bij een eventuele vrijwillige verzekering mee blijft groeien. Het zou zonde zijn om jaren verzekerd te zijn voor maar 3 maanden uitkering.
 2. Als zelfstandige dienstverlener aan huis ben ik momenteel niet verzekerd voor ziekte en werkloosheid. Ik ben voornemens om mij vrijwillig te verzekeren bij UWV voor de ZW en WW. Op de website is duidelijk te lezen dat ik mijn huidige dagomzet kan verzekeren ivv een dagloon. Voor de duur van een eventuele uitkering ben ik echter afhankelijk of verzekerde jaren ook meetellen als arbeidsverleden. Hierover kan ik echter niets terug vinden. Als ik mij als ZZP’ers ga verzekeren is het ook relevant om een effectieve vangnet op te bouwen. Weet iemand of de maanden dat ik als ZZP’er v
 3. Iedereen bedankt voor de beantwoording. Ik begrijp dus at er gekeken wordt naar de uren die ik normaal zou werken als ik geen zwangerschapsverlof zou hebben. Het is mij alleen onduidelijk of er 26 weken terug wordt gekeken waarin de uren in de gewerkte weken fictief worden toegepast op de weken waarin ik met zwangerschapsverlof was? Of gaat het UWV meer dan 26 weken terug vanwege die zwangerschapsweken?
 4. Ik werk 28 uur in loondienst en 24 uur als ZZP-er. Nu dreigt mijn loondienst te eindigen waardoor ik WW moet aanvragen voor de te verliezen 28 uur. Ik heb begrepen dat mijn 24 uur als ZZP-er als vrijgestelde uren worden gezien tijdens de WW mits ik gemiddeld 24 uur als ZZP-er heb gewerkt in de 26 weken voorafgaand aan de WW. Nu is het geval dat ik zwangerschapsverlof heb gehad binnen de genoemde 26 weken voorafgaand aan WW. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik niet gewerkt en dat kan een negatief invloed hebben op mijn gemiddelde ZZP-uren terwijl ik daarvoor en daarna altijd 24 uu
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept