loading
Ga naar inhoud

NoNoVio

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door NoNoVio

  1. Dank voor alle tips. Deze week weer een aantal e-mails binnengekregen. 1 bedrijf gewaarschuwd voor de praktijken van Companeo, die hadden al meer boze mensen aan de lijn gehad en gingen zich uitschrijven bij het bedrijf. Daarnaast ook iemand van Companeo zelf gesproken die dacht dat ik interesse had in Voip Telefonie en mij wilde koppelen aan bedrijven. Hem het hele verhaal uitgelegd, alle mogelijke e-mail adressen doorgegeven waarmee we zouden kunnen zijn ingeschreven bij ze en hij ging proberen mij uit te schrijven. Dat heb ik meer gehoord, dus ben er sceptisch op qua resultaat..
  2. Het is alweer een tijdje geleden dat er op dit topic werd gereageerd, maar hopelijk kan ik jullie uitleggen waar ik mee zit. Met ons bedrijf ontvangen we al ruim 2 jaar e-mails waarin staat dat men leads voor je kan genereren voor bv. frankeermachines, voip telefonie, koffiemachines, waterkoelers, inbraakbeveiliging. Telkens gebruiken wij de uitschrijfknop en hebben we tevens verzocht om ons niet meer te benaderen, maar telkens weer blijven de e-mails binnengekomen. Ik heb vervolgens een andere tactiek toegepast en een aantal keer het contactformulier ingevuld. Ik krijg dan de melding van een bedrijf genaamd Companeo dat blijkbaar het bedrijf is achter deze grootschalige spam. Je wordt dan gebeld door bedrijven die zijn aangesloten bij het leadgeneratie platform en die willen je graag een aanbieding doen. De bedrijven zelf neem ik niets kwalijk, ik stuur ze de mails door die ik krijg (vaak in slecht Nederlands) , ze geven ook aan dat ze vaker klachten krijgen van bedrijven die vaak dergelijke mails krijgen en er niet van afkomen en ik hoop dat ze uiteindelijk hun contracten opzeggen. Wat mij frustreert is dat ik inmiddels al diverse malen contact heb gehad met Companeo, ook de klachten heb doorgegeven aan spamklacht, OPTA, maar waarschijnlijk zijn zij een van de vele bedrijven die dagelijks spam versturen. Companeo heeft mij al een paar keer verzekerd dat ik geen mails zal ontvangen, maar na inmiddels twee jaar heb ik daar weinig vertrouwen meer in. Wat mij daarnaast frustreert is dat ik het idee heb dat ik er niets aan kan doen en zulke bedrijven gewoon ongestoord hun gang kunnen gaan. Ze lachen waarschijnlijk om die paar telefoontjes die ze krijgen in relatie tot al het geld dat ze ermee verdienen. Ik ben benieuwd of jullie advies hebben over hoe zulke e-mail praktijken kunnen worden gestopt en hoop dat er iemand is die mij hierbij kan helpen. Gr. Hans
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké