Jump to content

sgieske

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Bedankt voor jullie snelle reacties Norbert en Nedzhibe. Het verwarrende hieraan vind ik dat voor artiesten dus persoonlijke verzorging (voor zakelijk gebruik) wel aftrekbaar is. Waardoor ik juist zou denken dat de kosten voor fysiotherapie ook als zakelijke kosten gezien zouden kunnen worden. Het gaat hier ook om een blessure die ik merk tijdens het beoefenen van mijn werk, maar niet zozeer in het dagelijks leven. Maar inderdaad ook het punt van Norbert dat ziektekosten meestal niet zakelijk op te voeren zijn. Hierdoor blijft het voor mij wazig En hoe zou dat dan zitten met sportmassages? persoonlijke verzorging nodig voor mijn werk, maar geen ziektekosten?
  2. Hoi forumleden, Ik ben ZZP-er als beroepssporter en artiest. Bij blessures betekent dit dus ook dat ik mijn werk niet kan uitvoeren. Hiervoor laat ik mij behandelen bij een fysiotherapeut en osteopaat. Nu heb ik moeite met het vinden wat mogelijke aftrekposten zijn als beroepssporter en artiest. Klopt mijn denkwijze dat deze kosten voor fysiotherapie e.d. zakelijke kosten zijn? Alvast bedankt, Sharon
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept