Jump to content

LasVegas

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Eens bij een nederlandse expediteur vragen naar LCL/CBM prijzen vanuit China? In- of exclusief handlings- inklarings- en eventuele importkosten? En is dit voor lucht- of zeetransport? Voor dat laatste is het erg duur, moet zeker goedkoper kunnen. Dit is het bedrag wat 3 leveranciers hebben aangegeven voor zeetransport (en dan niet eens tot de deur geleverd). Bedankt voor de tip!
  2. Dit is het bedrag wat 3 leveranciers hebben aangegeven voor zeetransport (en dan niet eens tot de deur geleverd). Bedankt voor de tip!
  3. Ja ik ben al jaren ondernemer, maar nog nooit zaken gedaan met China. Verschillende leveranciers deze vraag gesteld, en dan zeggen ze dat ik 100 a 200 stuks moet bestellen omdat de verzending (in verhouding) dan goedkoper is. Maar dat is natuurlijk niet de oplossing die wij voor ogen zien ;D
  4. Hallo, Ik wil een aantal producten inkopen vanuit China. Het gaat in totaal om 20 producten van 24x24x60 cm met een gewicht van 2.5 kg per stuk. Per vervoer zou dit bestaan uit: 20x doos 24x24x60 cm / 2.5kg OF 5x doos 48x48x60 cm / 10.0kg Nu schrik ik behoorlijk van de verzendkosten vanuit China naar Nederland. Vooral omdat op AliExpress bijna alles gratis te verzenden is vanuit China naar Nederland!! Indien ik bijvoorbeeld alle producten los verzend (20x doos van 2.5kg) zijn er dan mogelijkheden om het ook stukken goedkoper naar Nederland te verzenden? op dit moment staat de quote voor het verzenden van bovenstaande op 700USD en dat is ver boven ons budget. Iemand tips? :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept