Ga naar inhoud

dcdereus

Newbee
 • Aantal berichten

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  RBS Technology
 • Adres
  Elisa van Calcarstraat 54, Hoofddorp, 2135 L, Nederland
 • Telefoonnummer
  023-565 1131
 • Branche
  Industrie & bouw
 1. dcdereus

  typo naam bij registreren

  bedankt
 2. dcdereus

  typo naam bij registreren

  bij het registreren heb ik een typo in mijn user/login naam gemaakt. Het moet dcdereus zijn in plaats van dcderus. Is dat nog te veranderen?
 3. dcdereus

  Daggeldvergoeding als ZZPer

  Wow.. goeie informatie allemaal. Bedankt. Conclusie is duidelijk - je kunt geen forfaitaire verblijf vergoedingen in je boekhouding opvoeren. Alles netjes met bonnetjes doen dus. Afspraak met de opdrachtgever is op basis van een uurtarief wat alles dekt - geen aparte onkosten declaraties dus. Deze opdrachtgever had geen regelingen met lokale hotels. Voor de logies heb ik voor het eerst wat geregeld via AirBnB en dat bevalt tot nu toe goed. Ik overweeg nu om in de toekomst (opdracht is voor meerdere maanden) rechtstreeks met de particuliere verhuurder af te spreken. Zolang die natuurlijk bereid is om een ontvangstbewijs voor de logies te geven. Dick de Reus (dcderus was een typu bij het registreren :-{ )
 4. Kan ik als zzper (met een vof) gebruik maken van een daggeld vergoeding als ik voor een klus meerdere dagen in een andere stad verblijf (in Nederland) ? Is dat net zoiets als een kilometer vergoeding? Ambtenaren en gewone werknemers kunnen dat wel (zie artikel hieronder) https://www.salarisnet.nl/2018/01/vergoeding-reis-en-verblijfkosten-binnenlandse-dienstreizen-2018/ Dus inplaats van alle bonnetjes in de boekhouding in te voeren gewoon een vast bedrag per dag als onkosten invoeren.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké