Jump to content

Sami Wardae

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland
 • First name
  Sami
 • Last name
  Wardae

Company info

 • Location
  Denhaag
 1. Beste Jaap,Dank je wel voor u reactie . Na de vaststellingsovereenkomst eiste hij geld van mij omdat ik volgens hem niet geen schrijftelijke toesteminge heb om een eenmalzaak te openen .daarom ben ik naar jurist gegaan om de eerste vaststellingsovereenkomst telaten verwerpen en nieuwe maken , hij lecht zich bij neer en riep gelijke de vof akte te ontbinden omdat ik volgens hem de akte niet na gekomen ben, moet hem de zaak uitruimen want de huurcontract staat op zijn naam.
 2. Beste Rik bedankt voor je reactie. Het gaat hier dus inderdaad om een sanctie die hij bepaald zonder enige bekrachtiging.
 3. Even later schrijf je dat het om een VOF gaat. Kan het zijn dat het hier niet gaat om drie afzonderlijke ondernemingen maar om drie activiteiten binnen eenzelfde VOF? Dat maakt het verhaal over verdelen wezenlijk anders... Beste Ron bedankt voor je reactie. In feite gaat het hier dus om 2 verschillende ondernemingen die apart staan geregistreerd bij de KVK. Waarvan voor 1 onderneming een VOF akte is vastgelegd. Dus voor de andere onderneming is geen VOF akte vastgelegd.
 4. Hoi Highio er was een vaststellingsovereenkomt dat wij uitelkaar zouden gaan en de verdelingen hierin waren duidelijk vermeld. Na 1 week vond hij de verdeling niet voldoende en eiste hij geld. Hierdoor is dus de zaak dus nu gecompliceerd.
 5. Beste Hans wederom bedankt voor je reactie. Tijdens de inschrijving bij de KVK is het als standaard aangegeven dat wij equal share hebben in de VOF. Dus dit is niet later in een VOF akte vastgelegd. Ik ga ervan uit dat de inschrijving volstaat op basis van 50-50 winstverdeling?
 6. Bedankt voor je reactie. Ik hoop dat het goed komt.
 7. Bedankt Hans voor je reactie. In principe is de 50/50 verdeling tijdens de KVK inschrijving vastgelegd.
 8. Hoe is mijn positie hierin, Kan hij aanspraak maken op beide ondernemingen? ik ben inmiddels 50% deelhouder van de VOF.
 9. beste lezers ik zit met de volgende situatie, ik heb twee ondernemingen samen met een vennoot waarvan ik al 5 jaar een onderneming heb en nog een een onderneming sinds 2 jaar; er bevind nu sinds november een conflict/probleem. Een jaar geleden kreeg ik het idee om nog een onderneming te starten, maar mijn vennoot zag het echt niet zo zitten, zn reden was niet bekend, toen was ik zelf mee gestart en hij wenste me ''succes''(het was een mondelingen gesprek)maar wel in het bijzijn van een klant Begin november besloten wij om uitelkaar tegaan en hadden we het vastgelegd op papier dat hij die een onderneming krijgt en ik de andere, vervolgens eiste hij geld van mij omdat ik die onderneming was gestart omdat we in het begin een akte hadden samengesteld op papier om geen concurentie onderneming te starten binnen een straal van 10 km. vervolgens ben ik naar een jurist gestapt en het situatie uitgelegd, hij adviseerde om een nieuwe vaststelling te maken en de oude te verwerpen. hij legde zich hier bij neer en vroeg om de vof akte te ontbinden en hij eist nu de bestaande ondernemingen voor zich zelf te houden omdat ik volgens hem de vof akte heb overtreden en eist hij geld van mij en de zaak te ontruimen zo dat hij voort kan zetten door een kort geding.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept