Jump to content

cryptofist

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Bij het ondernemen is het niet verplicht diensten of goederen te leveren. Als het maar voldoende rendement oplevert.
 2. Je bent aan het ondernemen in cryptomining. De machines zijn je medewerkers. Ondernemen hoeft niet altijd te maken hebben met klanten en/of producten en diensten leveren. Als het maar rendement oplevert.
 3. Wellicht kun je dan in de rubriek vraag en aanbod een berichtje plaatsen... Waar is die rubriek?
 4. Ik denk dat ik eerder een financiers nodig heb.
 5. Investeerders verstrekken het eigen vermogen, zij kopen aandelen en worden hierdoor mede-eigenaar van de onderneming. Gaat het goed, dan kunnen zij leuk verdienen, gaat het mis, dan raken zij alles kwijt. Financiers delen echter niet mee in het risico. Zij verstrekken vreemd vermogen op basis van zekerheden. Financiers krijgen voor het uitlenen van geld een vergoeding in de vorm van rente. Verschaffers van vreemd vermogen willen hun geld altijd terughebben. Het is ten slotte hun geld.
 6. mijn business plan is al af. Huiswerk is gedaan. De cijfers zien er goed uit. Ik vroeg alleen of iemand mij een financeeringspartij kan aanraden.
 7. Misschien kan je het beter in je eigen woorden vertellen?
 8. Moet ik deze hebben? https://www.higherlevel.nl/forum/attachments/Gids_Startkapitaal3.pdf
 9. Jij zegt dat ik mij klein moet houden en langzaam groeien maar je kan tegenwoordig heel veel rendement uit deze markt halen als je genoeg hardware hebt. Bij een stijging van de koers heb ik over het vertweevoudiging van 2 ton in een jaar tijd.
 10. Misschien kun je je argument verder onderbouwen? Ik ben van mening dat investeerders hun geld het best kunnen stoppen in bedrijven di ezich nu bezig houden met cryptomining.
 11. Ik wil graag een cryptomining business gaan starten. Mijn business plan is al af en nu heb ik een investeerder nodig. Ik heb een lening nodig van 200.000 Euro om voornamelijk de hardware te kopen waarmee ik ga minen. Ik kan alles terugbetalen binnen vijf jaar. Waar kan ik het best terecht?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept