Jump to content

Erik1024

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Dank voor je reactie. Ik heb samen met de belastingtelefoon besloten om voor het 1e jaar de verplichte 20% af te schrijven. Mocht ik dan in het 2e jaar als ondernemer worden aangemerkt en in aanmerking komen voor willekeurig afschrijven dan valt de resterende 80% daaronder.
  2. Hopelijk kan iemand mij helpen met het volgende: In oktober 2017 heb ik mij ingeschreven bij de KvK als bakkerij, dit doe ik vanuit huis. [*]In de 3 maanden daarvoor en in de rest van 2017 heb ik voor 4500 euro apparatuur gekocht. [*]Vanaf oktober heb ik 450 euro omzet gehad (ex. btw). [*]Daarnaast ongeveer 2000 euro overige kosten: opleiding, bakkerijgereedschap en grondstoffen. [*]Ik heb mijn btw teruggevraagd (en gekregen) over 2017, ik maak geen gebruik van de kor. [*]Ik ben in geheel 2017 in loondienst geweest, en ik kom niet aan de 1225 uur. Volgens de ondernemersc
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept