Jump to content

MFX

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Dank voor jullie reacties! Ik ben inderdaad een startende ondernemer maar ik weet nog niet zeker of ik in aanmerking kom voor willekeurig afschrijven. Dat moet aan het eind van het jaar blijken. Wat zou een reden zijn om een gedeelte dat je zakelijk gebruikt niet zakelijk op te voeren? Daar benadeel je alleen jezelf mee toch? En weet iemand of de grens van €450 geldt voor het gehele aankoopbedrag of slechts het gedeelte dat zakelijk wordt gebruikt?
  2. Hallo allemaal, Na zelf al een tijd online gezocht te hebben en gebeld te hebben met de Belastingdienst, heb ik niet een duidelijk antwoord kunnen vinden op de onderstaande vragen. Hopelijk is er iemand die me hierbij kan helpen. - Is het voor een eenmanszaak vereist dat een PC minimaal voor 90% zakelijk gebruikt wordt voordat deze opgevoerd kan worden als zakelijke kostenpost? - Geldt de grens voor €450 voor het in 1 jaar aftrekken van een kostenpost voor het totaalbedrag of uitsluitend voor het gedeelte dat zakelijk gebruikt wordt? Alvast bedankt voor de hulp! [verandering: titel]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept