Jump to content

Wilco15

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Klopt ik heb een andere baan maar ga zelf iets opzetten wat gerelateerd is aan die nieuwe job. Ingewikkeld verhaal maar is dus wat anders dan wat we nu deden met de vof wat ik op ga zetten.
 2. Dat gaat ook zekers gebeuren maar dank voor de tip
 3. Oke helder en weigeren dat ik stop kan ze niet neem ik aan. Nou of ze na het horen van dit verandert van mening weet ik niet want haar wil os wet haha
 4. Twee zelfstandige ondernemingen is niet denkbaar dit omdat het een lokaal opererende vof is en mijn naam draagt.
 5. ik heb dat ook al gezegd dat de vof opgeheven moet worden dan maar ze zegt te weigeren het te verkopen en aangezien zij daar ook voor moet tekenen wordt het een lastig verhaal denk ik maar kan dat zomaar dat zij zegt dat zij de vof niet wilt maar dat hij ook niet verkocht word en dan dus maar met z’n 2e verder gaan
 6. Oja en er is mij al elders een baan aangeboden dus werk hebbik
 7. Oke een helder antwoord Joost. Wat zijn alleen de gevolgen als ik uittreed is het dan zo dat zij verder zou moeten gaan want dat wilt ze niet. Wat nu als zij verkoop tegenhoud moeten we dan toch met z’n 2e doorgaan? Kort gezegd zij wilt de vof niet maar wilt ook niet dat het verkocht wordt dus wat kan ik hier dan mee?
 8. De vof is getaxeerd en daar is een bepaalde waarde uitgekomen. Echter is dit bedrag voor mij te hoog en is zelfs afgeraden door de bank om dat bedrag te lenen. Vandaar dat ik er mee wil stoppen. Echter wordt de alimentatie dan lager en dat wilt zij niet en verplicht mij nu om de vof voort te zetten of wilt niet meewerken met een verkoop maar ik mag aannemen dat dit niet kan toch?
 9. Er is al een bedrijf geweest die de vof heeft getaxeerd en dit bedrag wilt zij dan ook hebben vandaar dat ik weet dat ze de hoofdprijs wilt en dat is voor mij ook de rede dat ik de vof niet wil overnemen omdat ik niet aan een jarenlange schuld wil vastzitten.
 10. Goedenavond Highio, Er is geen contract en voor de scheiding lopen wij bij een mediator. Dus als ik het goed begrijp kan ik zonder gevolgen de vof stoppen en kan mijn ex-partner mij tot niks verplichten? Mvg Wilco
 11. Goedendag allen. Ik zit met een probleem. Ik heb een vof (man-vrouw firma) maar zit in een scheiding. Nu wilt mij ex-partner de hoofdprijs hebben om haar uit te kopen wat ik uiteraard niet wil en dus wil stoppen met de vof. Zij is het echter niet eens met verkoop maar verplicht mij verder te gaan of samen door te gaan. Samen doorgaan gaat echt niks worden wegen te veel ruzie. Zoals ik al zei ik ga niet de hoofdprijs betalen en wil de vof dus verkopen maar zij zegt dit te weigeren. Nu is mijn vraag kan zij mij verplichten om de vof te houden of kan zij weigeren dat de vof wordt verkocht? Ik hoop op een duidelijk antwoord hier want over deze situatie kan ik bergen wat vinden. Allen alvast bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept