Jump to content

Mar1963

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ik noemde ze altijd gellyshots, inderdaad vanwege toevoeging gelly beertjes :-), maar gello is inderdaad beter. De vraag ligt ook bij de gemeente, maar onze gemeente is nogal traag met reageren. Verkoop aan horeca is een prima idee! en ik zal ook bij de NVWA informeren, thanks
  2. Ik heb altijd in de horeca gewerkt en recent is daar een einde aangekomen, omdat ik zware rugklachten heb. Nu vroeg ik mij af of je van huis uit, kvk geregistreerd, voor feesten en partijen alcohol bevattende gelly shots mag verkopen. Ik heb hier online naar gezocht, maar in mijn zoekopdracht wordt steeds het stukje alcohol verwijderd. Ik zou graag een online bedrijfje willen beginnen, van huis uit, om daar vanuit voor feesten en partijen verschillende soorten alcohol bevattende kant en klare gelly shots te maken. Waar zou ik daarvoor een leidraad kunnen vinden?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept