Jump to content

Jan Bakker

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jan Bakker last won the day on November 11 2018

Jan Bakker had the most liked content!

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  internationaal ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Utrecht
 1. ik kan wel een website opbouwen met bijv wordpress en plugin's toevoegen zodat ik een webshop word. ik kan wel ook social media. Ik weet ook het crouwdfunding systeem maar niet zo goed. Er werd me eigelijk werteld dat het in mijn fase te vroeg is voor crouwdfunding.
 2. Hans: ik denk dat ik te weinig informatie geef of ik kan me niet goed uitkeggen. jawel, ik zoek kopers voor die goederen maar direct via een webshop. En ja ik heb geen probleem om mijn goederen in mijn ruimte als vorraad te bewaren. Ze zijn geen te groot of zwaar spullen, hoor.
 3. ik kon de voormalige post niet meer wijzigen maar ik wil direct aan consumenten en andere bedrijven verkopen, die deze producten gebruiken (en niet opnieuw verkopen). ik hoop dat dit verduidelijkt. Hans: is inkopers het verkeerde woord? groothandelaren? mijn excuses.
 4. Hans: ja, dat klopt. Ik wil graag goederen in consignatie krijgen ipv direct kopen. Het gaat om wereld producten daroom moet ik importeurs of inkopers benaderen die deze producten hebben. Maar mijn vraag is algemeen. Het maakt niet uit om welke producten het gaat maar om: wat is de beste manier om producten in consignatie te vragen. Inkopers en impoterus aan winkels en andere ondernemenrs verkopen, normaal gesproken. En nee ik wil geen dropshipping zijn. Ik wil mezelf de producten direct verkopen.
 5. ik ben de startende ondernemer en wil producten in consignatie krijgen. wereldproducten zijn degene die in wereldwinkels verkocht worden. https://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldwinkel
 6. Kan iemand me adviseren over de beste manier om inkopers en importeurs te benaderen om de mogelijkheid te hebben om kleine bestellingen of bestellingen in consignatie te verkrijgen wanneer iemand een nieuwe onderneming is? Of waar kan ik deze informatie vinden? Als ik het Google vind ik veel voor de VS markt maar zeer weinig voor Nederland. Voor wat het ertoe doet, zijn de producten wereldproducten (in dit geval) maar mijn vraag is algemeen. Bedankt.
 7. Eigenlijk, "bedrijven" die met afval of ook tweedehands materialen werken, zijn normaal gesproken stichtingen. En de verdiensten zouden geen inkomen maar in de stichting re-investeerd. Bedrijven die afval materialen beshikbaar hebben moeten ook gemotiverd zijn om ons de materialen geven en niet aan de tip of niet aan anderen die het recycleren. Dit wordt moelijker als ik een eenmanzaak ben.
 8. Duidelijk! En het onafhankelijk toezicht werd uitgevoerd door...de andere 2 bestuurders? Wie anders? Ik kan voorzien dat dit geen ideale oplossing voor een echte ondernemer is. Maar toch gaat het om een goed doel te doen, geen onderneming te runnen. [Modedit: quote hersteld]
 9. Ok, dat is nuttige info. 94% van de 1.500 kringloopbedrijven is dus geen ANBI Mijn idee is meer verkgelijkbaar met stichtingen zoals sympany, stichting afval, bedrijven die materialen recycleren of up-cycleren. En die zijn wel ANBI's. Maar toch wordt een loon van een eventuele medewerker (die al het upcycling doet) als algemeen belang beschouwd door de belastingdienst of niet? Mag een loon onder de 90% van de bestedingen zijn of niet? Dit was mijn oorspronkelijke vraag, ik ben er niet zeker van dat de belastingdienst deze informatie wil uiten. Groeten
 10. Gebeld een paar keer. Ze geven geen advies meer. "wil je een zaak beginnen? ja of nee?"
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept