Jump to content

Fanuel

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ik ben de verhuurder en stel de vraag voor mijn huurder. We gaan er onderling uitkomen.
  2. mr. Monique Doomernik, Hartelijk bedankt, hier kan ik verder mee.
  3. super vlot antwoord dank u wel, het wordt dus telkens met een jaar verlengd? en niet automatisch een 5 + 5 jaar contract met opzegtermijn van een jaar?
  4. Beste deskundigen, Opzeggen huurcontract met looptijd van een jaar. Betreft een huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Dit staat in contract: 3.1 Deze overeenkomst is aangegaan voor de duur van 1 jaar, ingaande op 1 september 2016 en lopende tot en met 31 Augustus 2017. 3.2 Na het verstrijken van de in 3.1 genoemde periode wordt deze overeenkomst voortgezet voor aansluitende perioden van telkens 1 jaar. 3.3 Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode volgens 3.2 met inachtneming van een termijn van tenminste 3 Maanden 3.4 Opzegging dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven. Nu heb ik opgezegd per 6 juli 2018, kan ik er dan per 1 november 2018 van af zijn? Of tot hoe lang loopt mijn contract door? Wordt dit contract automatisch een 5 + 5 jaar contract met opzegtermijn van een jaar? Het is voor mij onduidelijk, wie geeft een juist en helder antwoord? Groet Fanuel, dank voor de antwoorden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept