Jump to content

romano2702

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hoi, Allen bedankt voor de reacties.. ik ben nog steeds zoekende. Ik ben op zoek naar vaste medewerkers en ik streef ernaar om volgend jaar rond deze periode van start te gaan.
 2. Hallo, Mijn naam is Romano, Ik ben al enige tijd bezig geweest met mijn ondernemingsplan voor mijn Horeca-concept. Echter loop ik nu tegen de volgende vraag aan: Wat kost het mij om direct horeca personeel in dienst te nemen, en is dit rendabel bij het opstarten van het bedrijf? Uiteraard heb ik mij al zeer goed laten informeren over de opties om te laten detacheren, uitzenden, ZZP'en en payrolling. Daar heb ik de tarieven al voor kunnen berekenen. Ik zou nu dus ook graag willen vergelijken wat het direct in dienst nemen zou kosten en of er naast de nadelen van de administratieve rompslomp ook voordelen aan zitten, Ik heb verschillende websites afgezocht en door de forums heen gespit alleen blijft dit voor mij toch een lastig vraagstuk. Na opstarten zou ik dan ook een P&O medewerker aannemen, om zich te ontfermen over het personeel met de kennis die hij/zij heeft. (Voor uw beeldvorming: het gaat om een horecabedrijf met 25 medewerkers) Alvast ontzettend bedankt voor jullie hulp! Romano
 3. Dank voor jullie reactie! En mijn excuses voor de wat late reactie. Ik heb veel aan jullie advies en tips gehad, ik ben er nog steeds mee bezig zoals het bezoeken van een aantal horecagelegenheden. Ik zal jullie up to date houden. Groet, Romano
 4. StevenK, Dankjewel voor je reactie! Het kan inderdaad zo zijn dat het lastiger is om mijn vraag te beantwoorden mochten er bepaalde informatie ontbreken. Misschien kan ik mijn vraag even anders formuleren: Ik wil een bedrijf oprichten met een aantal diensten waarbij live muziek de belangerijkste rol speelt in het bedrijf. Waar de omzet uit zal gaan vloeien is voor mij duidelijk. Mijn knelpunt ligt vooral bij het rekenen van het aantal bezoekers (per dag), Ik ben bij verschillende horecaondernemers geweest om daar dven te kijken hoe het er aan toe gaat, echter zijn dit horecazaken die zich vooral richten op slechts: eten en drinken. Voor mij is het dus een vraag of deze horecazaken wel degelijk kunnen dienen als “vergelijkingsmateriaal” . Als ik uit de regio ga, dan waar ik mij zou willen vestigen zijn er wel horecazaken die zich ook richten op live muziek, maar dan kan het ook misschien zo zijn dat het niet vergelijkbaar is? Ik hoop dat mijn vraagstelling duidelijker is en dat de gegeven informatie hierbij aansluit.
 5. Ward, Bedankt voor het reageren! Ik ben mij bewust dat slechts muziek en biljarten niet de grootste inkomsten bron zullen zijn, Echter was ik het wel van plan om de biljarttafels te verhuren per uur. Voor mij is het duidelijk wat de grootste inkomstenbron zal zijn en waarom. Bewust kies ik ervoor om bepaalde informatie achterwege te houden en alleen de informatie te geven die er voor nodig is om mijn vraag te beantwoorden.
 6. TwaBla, Dat is niet het concept wat ik voor het bedrijf voor ogen heb, dit zijn slecht enkele diensten die ik wil leveren aan mijn toekomstige klanten, door zijn geheel aan faciliteiten en diensten in het bedrijf, zal de aandacht meer gaan liggen op muziek, en zo zal biljarten slechts een toevoeging zijn aan het bedrijf. Zoals u misschien wel begrijpt, wil ik het liefst niet het hele concept of idee openbaar voorleggen, de genoemde zaken (muziek en biljarten) kunnen voldoende zijn om daarbij het doelgroep duidelijk te maken wat ik voor ogen heb te bedienen. Ik hoop hiermee iets duidelijker voor u te zijn, mochten er nog vragen zijn: dan sta ik daar voor open!
 7. Dag Marco, Dankuwel voor uw reactie! Ik wil mij richten op een doelgroep met de leeftijd tussen de 25 en 60 jaar oud, het doelgroep dat ik wil bereiken is een liefhebber van (akoestisch muziek), en een gedeelte van deze doelgroep komt graag in gezelschap van ca. 3 á 4 personen (en houdt zich graag bezig met zelfvermaak als biljarten.) Ik ben mij ervan bewust dat deze doelgroep van elkaar kunnen verschillen, maar gezien de raakvlak en tevens belangrijkste punt waar ik mij op richt; muziek wel overeen (zou kunnen) komen. Het totale bedrag dat ik nodig lijkt te hebben ligt rond de €180.000,00 euro, waarvan ik zelf een bedrag in breng van c.a. €50.000,00. Ik hoop dat het nu iets duidelijker is, Alvast bedankt!
 8. Dag Yannick, Als eerst: bedankt voor je reactie! Ik ben inderdaad langs geweest bij verschillende horeca zaken, echter is er geen andere horeca zaak die zich richt op het doelgroep waar ik mij op zou willen gaan richten, ook bieden zij niet de zelfde faciliteiten (in combinatie) tot wat ik wil gaan doen. Ik heb echter wel deze zaken bezocht voor mijn eigen beeldvorming, 5 verschillende zaken in de omgeving waar ik mij zou willen vestigen met iedere zaak die op zijn minst wel 1 van de faciliteiten/diensten waar ik mij op wil richten. Ik ben alleen bang doordat geen van deze zaken zich richt op het doelgroep waar ik mij op wil richten, en de faciliteiten/diensten niet in zijn geheel: ''onder een dak'' levert aan de klant dat ik misschien niet de juiste cijfers voor me heb of verkeerd aan pak. Zou je mij kunnen adviseren hoe ik dit het beste zou kunnen doen? Zelf dacht ik eraan om te kijken naar de verschillende zaken waar ieder wel 1 van mijn gewenste diensten levert aan de klant, en de zaken een beetje vergelijkt met elkaar en uiteindelijk tot een gemiddelde te komen of een soort richtlijn. (Het is voor mij belangerijk om de cijfers zo goed mogelijk in kaart te brengen en zelf bewust te zijn mede omdat ik een een investeerder zal gaan zoeken) Alvast erg bedankt
 9. Hallo! Mijn naam is Romano, Ik wil beginnen aan een onderneming in de horeca, ik weet duidelijk wat mijn doel is en waar ik mij op wil richten. Ik ben van plan om mij te vestigen in Zuid-Holland. Ik ben op dit moment bezig met mijn ondernemingsplan, en ben bij het punt gekomen waar het voor mij belangrijk is om erachter te komen op wat voor inkomen ik kan gaan rekenen. Ik wil een bepaald doelgroep bereiken, ik ben me bewust van het aantal burgers die zich behoren tot de doelgroep waar ik mij op richt, echter blijft het voor mij toch best lastig om te berekenen op hoeveel van deze burgers echt daadwerkelijk ''als klant langs zouden komen'' en wat het verbruik hiervan zou zijn, ongeacht het aflopen van forums, website's en andere hulpmiddelen. Ik had gehoopt dat iemand mij hierbij zou kunnen adviseren of de juiste richting in kan sturen. groet, Romano

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept