Jump to content

casio_VFR

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. oke, dus als ik het goed begrijp zeggen jullie gewoon op zoek naar een investeerder. Zakelijk vastgoed als particulier. Dit was inderdaad de stap die ikzelf het meest logisch vond, en waar ik ook al naar op zoek was. Ik kwam bij bedrijven als mogelijk.nl en ING uit, maar de NIBC is inderdaad een aanrader! Thanks Paul voor de tip! Ik merk aan mezelf dat ik te weinig verstand heb van vastgoed in combinatie met de belastingdienst en eventuele investeerders. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Hoe blijven jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en veranderingen van het overheidsbeleid? Opleiding? Nieuws lezen? Kennis inhuren? Groet en bedankt, Erik! :)
  2. Beste leden, Als eerst zal ik me even voorstellen, ik ben nieuw op deze website. Mijn naam is Erik en ik ben net afgestudeerd en sinds een paar maanden aan het werk in de technische sector. Tijdens mijn studie heb ik verschillende studentenhuizen opgezet. Ik bezit twee huizen, welke allebei verhuurd zijn. Naast mijn werk is vastgoed mijn passie geworden en ik zou graag vol willen inzetten op deze groei in de toekomst. Op allebei de huizen zit momenteel nog een hypotheek, welke ik in principe binnen 2 jaar volledig afgelost wil hebben. Gezien de snelheid waarmee dit gaat wil ik daarna zo snel mogelijk gaan uitbreiden, door nogmaals te investeren in nog wat huizen. Omdat ik ingenieur ben, en zelf helaas te weinig verstand heb van financiering van dergelijke projecten, heb ik jullie hulp/meedenken nodig. Ikzelf heb de volgende opties uitgedacht: - Een lening afsluiten met het huidige vastgoed als onderpand bij de bank. De panden zullen beiden ongeveer 150.000 euro waard zijn onverhuurd. Met het geld wat hierbij vrijkomt een rentevaste lening voor commercieel vastgoed afsluiten bij bijvoorbeeld de ING waar je zelf 40% van het bedrag moet meenemen. Dan kom ik op een lening van 375.000 euro waarmee ik weer 3 nieuwe huizen kan kopen. - inschrijven bij de KVK en een zakelijke lening/doorlopend krediet aanvragen om een nieuw huis te kopen. - een fonds oprichten waarin mensen kunnen investeren - een duale opleiding volgen in de richting financieen of iets dergelijks, waarmee ik meer kennis heb van bovenstaande zaken Bovenstaande opties komen bij mij op, wat vinden jullie ervan? Hebben jullie nog andere ideeen? Is er iemand in dezelfde situatie hier? Alvast bedankt, Erik.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept