Jump to content

JenniferP

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Bedankt voor de snelle reactie! Omdat we het vanuit de e-commerce in een pakket versturen, vraag ik me af of een los infoblad genoeg zou zijn. Ik snap namelijk dat het in de schappen van de supermarkt bevestigd moet zijn, maar als we alles (info+product) in een doos leveren, is het toch "bij elkaar". Of zou men kunnen beredeneren dat de tray/doos waarin de producten verstuurd worden, een verpakking zijn? Weet iemand hier misschien meer over (de uitzonderingen voor de e-commerce)?
  2. Wij zijn een voedselproduct aan het ontwikkelen, dat we eerst in de Nederlandse markt introduceren en vervolgens in de Duitse, Engelse en Belgische markt lanceren. Dit kan alleen via onze webshop bestelt worden. Nu heb ik in de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 van de Europese Unie, het volgende gelezen: 2. Bij voorverpakte levensmiddelen wordt de verplichte voedselinformatie rechtstreeks op de verpakking of op een daaraan bevestigd etiket aangebracht. Als wij het Nederlandse product aan bijv. de Duitse Markt zullen verkopen via onze webshop, betekent dat dat we het product helemaal opnieuw moeten bedrukken (ingredienten, voedingswaarde) in de Duitse taal, of mogen we er een informatieboekje met de ingredienten en voedingswaarden bij leveren? Hartelijke dank voor de hulp!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept