Jump to content

mrxd

Newbee
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Het is betaald via bankrekening en de buitenlandse persoon is een particulier. Een officiele factuur kan hij mij niet geven. Het bedrag van de schatting door Post NL en wat er werkelijk betaald is paar honderd euro. Ik heb alleen een bewijs van Post NL, verder geen factuur van de persoon in Indonesie. Ik wil meer bij hem inkopen, maar het wel goed kunnen verwerken in de boekhouding. Het is als het ware inkopen van een particulier buiten de EU, en het is me niet duidelijk hoe ik dat BTW gezien moet regelen.
  2. Heb een bestelling gedaan bij een lokale indonesche winkel en pakket is naar mij verstuurd. Ik heb deze persoon 1000 euro betaald, maar nu is het pakket geleverd zonder factuur en heeft de douane een schatting gedaan van de waarde. totaal 400 euro waar ik kosten iver betaal. Moet ik hier melding van maken en de waarde doorgeven die ik betaald heb? Hoe verwerk ik dit in mijn boekhouding als ik alleen een betaal bewijs heb? alvast bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept