Jump to content

Mozes80

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hallo, Ik ben op Zoek naar frier/ saus leveranciers. Waar kan ik dit het beste plaatsen?
 2. Ik heb remia gebeld en die hebben mij doorverwezen naar groothandelaren, maar dat krikt de prijs op. Ik ga ze morgen bellen om te kijken of private label mogelijk is. Dat is een beter optie voor mij. Ik zou graag in Casablanca willen starten, een stad met 6 miljoen inwoners. Parijs is ook een goed idee. Super! Ik ga dat even bekijken Dank je
 3. Hallo, Oke duidelijk verhaal. Maar ik zie de sectie vraag en aanbod echt niet? Kunt u mij uitleggen waar ik dit vind?
 4. hoi Highio, Friet-groothandelaren bestaan zeker. Bekende merken als aviko exporteren bijv naar Marokko. Alleen die heeft dus al een partner in Marokko. Wat betreft de sauzen ben ik bereid veel af te nemen. Ik ga bij Vraag en Aanbod de sauzen die ik zoek plaatsen, want hier mag het niet.
 5. hoi Twabla, Het beste zou zijn als ik distribteur voor bij Remia kan zijn. Veel sauzen worden nu uit Belgie geimporteerd, en het loopt goed. Dus daarom wil ik sauzen uit NL daar naartoe importeren. Het zij als inkoper of het zij als distribiteur. FastFOOD-zaken schieten als paddelstoelen uit de grond in Marokko!
 6. Hallo allemaal, Ik ben van plan fastfood-artikelen naar Marokko te exporteren. Ik google eigenlijk al een paar dagen maar wellicht dat er iemand mij kan helpen met: 1) een fabriek die sauzen produceert voor een betaalbare prijs. Ik kan eventueel zelf mijn flesjes met logo leveren. 2) Graag zou ik ook friet willen exporteren, echter de meeste bedrijven hier hebben al een afnemer in marokko. Kent iemand nog friet groothandelaren die ik kan bereiken? 3) een fastfood-beurs is ook goed om te bezoeken. Weet iemand of zulke beurzen bestaan? Alvast bedankt!dank
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept