Ga naar inhoud

Mozes80

Junior
 • Aantal berichten

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0
 1. Hallo, Ik ben op Zoek naar frier/ saus leveranciers. Waar kan ik dit het beste plaatsen?
 2. Mozes80

  Fastfood-artikelen exporteren

  Ik heb remia gebeld en die hebben mij doorverwezen naar groothandelaren, maar dat krikt de prijs op. Ik ga ze morgen bellen om te kijken of private label mogelijk is. Dat is een beter optie voor mij. Ik zou graag in Casablanca willen starten, een stad met 6 miljoen inwoners. Parijs is ook een goed idee. Super! Ik ga dat even bekijken Dank je
 3. Mozes80

  Fastfood-artikelen exporteren

  Hallo, Oke duidelijk verhaal. Maar ik zie de sectie vraag en aanbod echt niet? Kunt u mij uitleggen waar ik dit vind?
 4. Mozes80

  Fastfood-artikelen exporteren

  hoi Highio, Friet-groothandelaren bestaan zeker. Bekende merken als aviko exporteren bijv naar Marokko. Alleen die heeft dus al een partner in Marokko. Wat betreft de sauzen ben ik bereid veel af te nemen. Ik ga bij Vraag en Aanbod de sauzen die ik zoek plaatsen, want hier mag het niet.
 5. Mozes80

  Fastfood-artikelen exporteren

  hoi Twabla, Het beste zou zijn als ik distribteur voor bij Remia kan zijn. Veel sauzen worden nu uit Belgie geimporteerd, en het loopt goed. Dus daarom wil ik sauzen uit NL daar naartoe importeren. Het zij als inkoper of het zij als distribiteur. FastFOOD-zaken schieten als paddelstoelen uit de grond in Marokko!
 6. Hallo allemaal, Ik ben van plan fastfood-artikelen naar Marokko te exporteren. Ik google eigenlijk al een paar dagen maar wellicht dat er iemand mij kan helpen met: 1) een fabriek die sauzen produceert voor een betaalbare prijs. Ik kan eventueel zelf mijn flesjes met logo leveren. 2) Graag zou ik ook friet willen exporteren, echter de meeste bedrijven hier hebben al een afnemer in marokko. Kent iemand nog friet groothandelaren die ik kan bereiken? 3) een fastfood-beurs is ook goed om te bezoeken. Weet iemand of zulke beurzen bestaan? Alvast bedankt!dank

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké