Ga naar inhoud

devjo

Newbee
 • Aantal berichten

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

devjo won de laatste dag op 13 november 2018

devjo had de meest gelikete inhoud!

Karma

2
 1. devjo

  investeerders nieuw produkt

  Beste Roel Bedankt voor je uiteenzetting, jij zegt 2-3 jaar op de markt komen, dat zie ik anders, klantenkring is er al, en daar rol ik het zo in, dat is geen probleem, de voorwaarden daarvoor zijn beter product, sneller te produceren en dus gelijkwaardig in prijs. Dus dat gaat snel. Euvel zit hem in de ontwikkeling voorzie daar wat haken en ogen ook tijd en dus risico. Zijn te overwinnen maar voor mij alleen te groot. Maar noem eens een betrouwbaar platform.
 2. devjo

  investeerders nieuw produkt

  Hallo Jazeker, maar dan moet je met betrekking tot het concept al flink met de billen bloot, octrooi aanvraag moet nog gebeuren? dus hoe ga ik dat dan doen..
 3. devjo

  investeerders nieuw produkt

  Hallo allemaal, Ik heb de volgende vraag. Ivm met een nieuw project waar ik mee bezig ben, ben ik op zoek naar een platform of website waar ik een gedegen investeerder kan zoeken, nu weet ik wel diverse websites, maar zoek een betrouwbare en een waar ik ook de juiste investeerder kan vinden die met mij samen ervoor kan gaan ook voor een langere termijn. Heb geen behoefte aan exits binnen 2 jaar. Tevens wil ik advies omtrent een dergelijke investeerder, zeker richting een octrooieerbaar concept, en automatisering, waar zou deze volgens jullie aan moeten voldoen. kennis van de markt heb ik al meer dan 30 jaar . Heb zelf wel wat gedachten maar advies is altijd welkom.
 4. Bedankt svenh Had al een vermoeden.
 5. Hallo Allemaal, Momenteel ben ik bezig met een nieuw produkt op dit produkt wil ik octrooibescherming aanvragen. Is het ook verstandig om de machine waar we het mee gaan maken ook bescherming aan te vragen, dit is ook nieuw. Of is het verstandiger dit gewoon binnenskamers te houden. Heb ondertussen bij espacenet alle ingediende octrooien uit onze branche uitgeplozen met betrekking tot het produkt, en kan deze methode niet vinden. Ben er eigenlijk 100 %zeker van dat het totaal nieuw is. Voordeel is dat we vanuit de productie tailor made kunnen produceren in enorme snelheden en aantallen bestemd voor europa markt. Vanuit de machine kunnen we lopend alle variaties en afmetingen achter elkaar op klant bestelling maken, Ben benieuwd wat anderen hierover te melden hebben. Groet Devjo

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké