Ga naar inhoud

mastermedia

Junior
 • Aantal berichten

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Eindhoven
 • Land
  NL
 • Voornaam
  Jelle

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  columns en algemene informatie
 1. mastermedia

  mastermedia

 2. mastermedia

  Tekstschrijver aangeboden 1,2 cent per woord

  Ik schrijf al ruim 10 jaar teksten voor websites. Ik kan teksten schrijven voor vrijwel alle onderwerpen. Ik vraag slechts €0,012 per woord. Mijn teksten zijn altijd 100% uniek! Ik kan direct aan de slag. Spoedklussen zijn ook zeer welkom!
 3. mastermedia

  Compagnon gezocht voor internetbedrijf

  Beste Higherlevel leden, Ik ben 32 jaar en kom uit Eindhoven. Ik ben al vanaf mijn 14e actief met het bouwen van websites. Ik heb een aantal grote review sites succesvol op de markt gezet en verkocht. De laatste jaren ben ik niet meer bezig met eigen projecten. Ik hou me nu bezig met teksten schrijven. Dit gaat voornamelijk via textbroker. Ik wil het graag zelfstandig doen maar kan dit niet alleen. Ik ben op zoek naar iemand die zich bij de KVK wil inschrijven en mee kan helpen met puur de administratieve taken. Natuurlijk zou het mooi zijn als ik een tekstschrijver tref maar dat hoeft niet perse. Het belangrijkste voor mij is dat de administratie goed wordt geregeld. Iemand met verstand van fiscale zaken zou meer dan welkom zijn! Ik heb ruime ervaring met het schrijven van teksten. Ik heb marktonderzoek gedaan en weet 100% zeker dat ik de agenda volledig vol krijg. Ik heb een speciale techniek van teksten schrijven waardoor ik 2x zo snel kan werken als anderen. Daarbij wil ik mij onderscheiden door het leveren van kwaliteitsteksten tegen een lage prijs. Ik verwacht per maand tussen de €3000,- tot €4000,- om te zetten in de startfase. Op de langere termijn wil ik ook weer websites gaan opzetten. De prioriteit ligt nu bij direct geld verdienen zonder risico's. Ik ben bereid om 1/4 van de winst te delen. Vind je mijn voorstel interessant? Neem dan contact met me op! Let op: Ik reageer niet op vragen, opmerkingen etc. in dit topic!
 4. mastermedia

  Hoe kom ik aan startkapitaal voor opzetten internetbedrijf?

  Helaas is het niet mogelijk om geld te lenen bij vrienden of familie. Qcredits heb ik geprobeerd maar afgewezen. Ik hoef verder geen advies over hoe ik het moet aanpakken. Ik heb ruim 10 jaar ervaring en weet hoe het werkt. Zoek een partij die wilt investeren!
 5. mastermedia

  Hoe kom ik aan startkapitaal voor opzetten internetbedrijf?

  Het is geen risicovolle investering. Ik weet zeker dat ik minimaal 5000 pm haal. In de branche waar ik in ga werken is er veel vraag. Ik ben niet blut maar heb geen 20.000 euro gespaard jammer genoeg. De reden dat ik het geld niet meer heb is omdat ik 2 jaar ziek ben geweest door ziekte. Dit inmiddels gelukkig niet meer zo is.
 6. mastermedia

  Hoe kom ik aan startkapitaal voor opzetten internetbedrijf?

  Dat inkomen genereerde ik 3 jaar geleden met de websites. Ik heb daarna een hoge belastingschuld moeten aflossen. Ik heb nu een gewone baan waarmee ik 2000 pm netto verdien en ik niet zo snel dat bedrag bij elkaar heb als vroeger helaas! Daarbij heb je echt een aanzienlijk bedrag nodig om de websites te laten lopen. Het designen, programmeren en invullen van de websites kan ik zonder geld. Tegenwoordig zijn de kosten voor adverteren en linkbuilding een stuk hoger.
 7. Beste leden, Gedurende zo'n 10 jaar lang heb ik succesvol websites gemaakt en geld verdient met advertenties. Ik verdiende gemiddeld tussen de 5000 / 10.000 per maand. 3 Jaar geleden ben ik gestopt maar wil weer graag opnieuw beginnen. Omdat ik 1 negatieve BKR-registratie heb kan ik niet bij de bank lenen. Ik zou een startkapitaal van 10.000 tot 20.000 nodig hebben om te beginnen. Ik ben er 100% zeker van dat mijn onderneming een succes wordt. Ik zou dan ook heel graag een financiering willen. Waar kan ik het beste lenen? Bedankt alvast voor de reacties. Mod edit: titel ververst na afsplitsen en samenvoegen van reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké