Jump to content

Mirretje

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10

Personal info

 • Gender
  Female
 • Country
  Nederland
 • First name
  Miriam
 • Last name
  Auwens-ten Dam

Company info

 • Location
  ottersum
 1. Nou dat valt gelukkig reuze mee. Ik volg t in ieder geval prima en ben blij met de bijdrage van Benthum!
 2. Hallo Konings/ Lemmens of 1 van de andere dubieuze medewerkers. Beetje doorzichtig. Net als jullie stukje wat je geschreven hebt voor de media. Gewoon ronduit lachwekkend (eigenlijk is het om te huilen zo triest). Jullie klagen mij aan wegens smaad en laster(onrechtmatig handelen). T grappige is dat ik geen onwaarheden heb geschreven en dat ik niet zwaar door het stof ben gegaan bij de rechter. De rechter heeft me gelijk gegeven! Van de 10 punten waarvoor jullie me hebben aangeklaagd heb ik er 9 gewonnen. Waaronder het schrijven van de reviews. Dat gehele stuk van IVB (125 pag) staat vol leugens en onzin. Dat lijkt mij ook smaad en laster of niet??? En dat is voor iedereen na te kijken. Mijn uitspraak staat nl gewoon online. Ik ben dat gelieg en bedrieg van jullie wel gewend maar ik vind het uiterst treurig dat jullie nog steeds mensen binnen harken en financieel leeg trekken. Hopelijk komen toekomstige klanten ook hier even een kijkje nemen. Dan weten ze genoeg. En hier ga je mensen beschuldigen dat ze zich verschuilen achter een valse naam....wat doen jullie nu dan??? Frits Wederburg is nergens terug te vinden. Erg vreemd vind je zelf ook niet. En ik snap waarom iedereen zich verschuilt...uit angst voor jullie dreigementen. Walgelijk gewoon dat een bedrijf op deze manier werkt. Los gewoon de problemen op en pas je werkwijze drastisch aan. 1 Voordeel is wel dat het over een jaar of 2 over en uit is voor dit soort incassobedrijven. Als dat register er komt zullen ze bedrijven zoals IVB en ICC nooit accepteren.
 3. Daar ben ik t helemaal mee eens en we zijn ermee bezig. Hopelijk kunnen we snel berichten bij wie ze zich kunnen melden.
 4. In de afgelopen jaren is een, inmiddels veelbesproken, netwerk ontstaan. Dit netwerk heeft geen voorzitter of regisseur, zoals ook uit het vonnis van de rechtbank te Roermond naar vorenkwam. De groei van dit netwerk is voornamelijk te danken aan het grote aantal gedupeerden die zich aanmelden om onderling hun ervaringen te delen en elkaar te adviseren. Hieruit zijn ook veel onderlinge contacten ontstaan. Dat hier een grote behoefte aan bestaat, blijkt wel omdat nog steeds gedupeerden verzoeken om toegelaten te worden tot dit netwerk. Tot tweemaal toe heeft het IVB in dit netwerk geïnfiltreerd. Dit onder de vlag van een vals facebookprofiel, valse facturen, valse e-mailadressen en valse verhalen. Een IVB poging om dit netwerk via een vonnis te verbieden, is uiteraard jammerlijk gefaald. De grondwet wordt niet bepaald door IVB. Het onderhouden van een dergelijk netwerk is een intensieve klus. Ook omdat infiltratiepogingen voorkomen moeten worden. Het ervoor zorgen dat IVB niet kan infiltreren in het netwerk is zeer lastig omdat het IVB niet schroomt om met behulp van allerlei valse informatie toegang te krijgen. Zoals bekend zijn de e-mail adressen van gedupeerden gebruikt om bedreigingen aan hun adres te uiten. En absoluut niet om gedupeerden te benaderen om tot een oplossing te komen voor hun klacht. Het argument van IVB dat het gemachtigd is om inbreuk te maken op de privacy van een besloten groep van personen is natuurlijk bullshit. Na meer dan vijf jaar intensief gewerkt te hebben aan dit dossier met de nodige persoonlijke consequenties is het nu tijd het stokje over te dragen aan een opvolger. Daar is mogelijk zicht op. Het is dus niet zo zinvol om mij nu PM’s te sturen. Wellicht volgt t.z.t. nog een nader bericht.
 5. Tijdens mijn vakantie belde dhr Jasper van Dijk mij op. Tweedekamer lid vd SP. Hij heeft kamer vragen gesteld na aanleiding van de uitzending en het artikel. Hierbij de vragen: Vragen van Jasper van Dijk (SP) aan de staatssecretaris van SZW over een incassobureau dat zijn klanten uitknijpt 1 Wat is uw reactie op het artikel ‘Undercover bij het incassobureau dat zijn eigen klanten uitknijpt’ van Follow the Money? (1) 2 Hoe is het mogelijk dat een dergelijk incassobureau zo lang zijn gang kan gaan met het uitknijpen en oplichten van kleine ondernemers? (2) 3 Wat onderneemt u om dit bureau van de markt te halen zodat het niet langer op de markt actief kan zijn? Gaat het OM deze zaak serieus oppakken? 4 Waar kunnen (kleine) ondernemers terecht die te maken krijgen met dergelijke wanpraktijken in de incassosector? 5 Wat gebeurt er aan handhaving op dit terrein? Wat hebben de ACM en de AFM ondernomen tegen de wanpraktijken van het Invorderingsbedrijf, het Incassocenter, Moneyfirst en de eigenaren Konings en Lemmens? 6 Hoe vaak heeft de ACM een boete opgelegd aan een incassobureau? 7 Hoe vaak heeft de AFM een boete opgelegd aan een incassobureau? 8 Hoe gaat u voorkomen dat dergelijke foute incassobureaus nog langer gebruik maken van (tijd en middelen van) de rechterlijke macht? 9 Gaat u nu eindelijk wetgeving maken om te zorgen dat dit soort incasso-cowboys niet langer op de markt actief kunnen zijn? Wanneer wordt het Incassoregister ingevoerd? (1) FTM, 12 juli 2019: https://www.ftm.nl/artikelen/undercover-bij-het-incassobureau-dat-zijn-eigen-klanten-uitknijpt?share=1 (2) https://eenvandaag.avrotros.nl/item/miriam-werd-gedupeerd-door-een-incassobureau-ik-voel-me-besodemieterd/
 6. Spit even goed door de gehele discussie heen. Er staan zeer interessante links tussen. Waaronder t artikel van FTM. In dat artikel is een link te vinden naar het zwartboek. Dat is allemaal geweldige info mocht t bij u zo ver komen dat ze je voor t gerecht slepen. Ook de uitspraak van mijn rechtszaak kom je als link tegen hier. Ook die is handig om ff op uw pc op te slaan.
 7. @Invorderingsbedrijf: Er gaan geruchten dat Van Schendel & Partners Gerechtdeurwaarders, eerder in deze discussie genoemd, de samenwerking met u heeft verbroken....kunt u dat bevestigen??
 8. Een linkje naar een interessante podcast over t artikel van FTM https://www.ftm.nl/artikelen/podcast-undercover-incassobureau-eigen-klanten-uitknijpt?
 9. Dank! We zijn ontzettend blij met de media aandacht en de uitspraken die gedaan zijn door oa de NVI. Dit helpt onze zaak om in een stroomversnelling te komen. Hier hebben we 5 jr om gevochten.
 10. https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/481440/Eenvandaag.html#
 11. Voor alle gedupeerden die op zoek zijn naar juridische hulp kan ik jullie mijn advocaat aanbevelen. Hij heeft de rechtszaak van mij, die in het artikel van FTM wordt beschreven, grotendeels gewonnen. Hij is compleet op de hoogte van alle ins en outs over IVB. Heeft alle bewijzen inclusief het zwartboek. Hele fijne man en erg goed in zijn vak. Hij heet Jan Willem Hijnen en werkt bij Dudink en Starink advocaten. http://dudinkstarink.nl/ Dit is niet om reclame te maken maar om andere gedupeerden op weg te helpen in hun strijd tegen IVB.
 12. Het ging niet om vader en zoon maar om man en vrouw. Als u refereert aan t vonnis wat hier besproken wordt. Of kent u nog een andere vergelijkbare zaak? Zou interessant zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept