Jump to content

markloo

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
  internationaal ondernemen
 1. Momenteel koop ik in bij diverse kleine ondernemers in China en India, echter testrapporten kunnen ze helaas niet overleggen. Deze ondernemers maken de producten zelf en kopen hun goederen ook weer extern op diverse plekken in. Is er een andere manier om zelf dit soort tests uit te voeren of je daarvoor te verzekeren?
 2. Beste Norbert, Bedankt voor je antwoord. Hetgeen waar ik me voornamelijk zorgen om maak is de stoffen die worden gebruikt in Chinese sieraden. Ik heb gelezen dat Chinese producten heel vaak te veel cadium / nikkel / en andere stoffen bevatten wat niet is toegestaan in de EU. Kan ik dit zelf controleren hier in NL aangezien ik zelf de verscheping richting mijn consument doe en altijd samples van goederen vraag? Is dat voldoende?
 3. Beste ondernemers, Sinds kort ben ik bezig met het opzetten van een webshop en wil daarbij ook gaan importeren. Momenteel heb ik al kleinere hoeveelheden geimporteerd vanuit China om onder andere de kwaliteit zelf te controleren en of ik evt aanpassingen wil. De te importeren producten zullen voornamelijk sieragen, gym accessoires en gym kleding zijn. Uiteraard wil ik wel met een lekker gevoel kunnen ondernemen en ben ook aan het kijken naar een product aansprakelijkheidsverzekering. Ik ga alles zelf inkopen en dan vanuit mezelf versturen naar de consument in Nederland/ Belgie en Duitsland. De belasting en invoer is me duidelijk, maar ik wil voorkomen dat ik in problemen kom als mensen allergisch zijn voor bepaalde stoffen, of omdat er toevallig in een batch een stof is terecht gekomen wat niet de bedoeling moet zijn (te veel nikkel, cadium etc). Als er zo iets gebeurt, gaat een product aansprakelijkheidsverzekering me dan helpen? Of moet ik nog aan andere voorwaarden voldoen. Zichtcontrole doe ik natuurlijk zelf, omdat ik zelf alles zal versturen. Groetjes, Mark
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept