Ga naar inhoud

ilyalcin

Newbee
 • Aantal berichten

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  anders
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  41-45
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 1. Daar ben ik mij zeker van bewust, bedankt voor de opmerking. Het is niet zo dat het verlies draait, maar niet goed genoeg. Met het omzetten zou ik de lasten in ieder geval kunnen verminderen waardoor het in ieder geval beter wordt. Ook zal een en ander veranderen als mijn compagnon eruit is, zodat het hopelijk ook weer beter gaait draaien. Thanks!
 2. Hartelijk dank voor de informatie Odeon. Ik zal dit eens bekijken en zien of dit een optie is. Zo ja, volgende stap is inderdaad advies inwinnen.
 3. Beste Cosara, bedankt voor de informatie. Ik ga dit zeker eens doornemen.
 4. Beste StevenK, kun je dit verder toelichten? Hoe zou dit dan in zijn geheel werken? Ben echt op zoek naar handvaten op dit moment. Alvast bedankt!
 5. Beste Rik, bedankt voor je snelle reactie. Dit is volledig nieuw voor mij en ben eigenlijk op zoek naar advies hierin. Wat ik boven geschets heb is eigenlijk alles wat ik op dit moment weet. Kun je meer uitleg geven over de manier die jij hierboven schetst? Alvast bedankt!
 6. Beste, Ik zit in een BV die niet heel goed draait en mijn mede aandeelhouder, beiden voor 50%, toont weinig interesse in de BV en de activiteiten. We zijn overeengekonen dat ik hem uitkoop, zodat ik 100% aandeelhouder wordt van de BV en daarna wil ik direct de BV omzetten naar een eenmanszaak. Dit omdat de resultaten van de BV te wensen overlaten en het steeds moeilijker wordt om de kosten van het bv zijn te dragen. Kunnen jullie mij vertellen of dit de juiste manier is om dit te doen en wat ik hier allemaal voor moet regelen? Jullie hulp wordt gewaardeerd!

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké