Jump to content

Arie Tolk

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • First name
  Arie
 • Last name
  Tolk
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken

Company info

 • Location
  Geertruidenberg
 1. Inderdaad, daar heb je volgens mij wel gelijk in. Onttrekken/opmaken, wat bedoel je daar precies mee?
 2. Beste reageerders, Ik begrijp dat jullie aan de kinderen denken. Ook ik doe dat. Zij zullen uiteindelijk krijgen waar ze recht op hebben. Sterker nog ga ik mijn best doen om de voogdij van mijn kinderen te krijgen. Nu zijn we op zo’n punt dat ik mij wil beschermen van een overspelende vrouw om mij kaal te plukken. Ik begrijp dat mijn vraag niet echt beantwoord kan worden hier. Wel heb ik als advies gekregen om een jurist en advocaat in de hand te nemen. Dat ga ik dan ook zo snel mogelijk doen. Indien jullie toch advies kunnen geven op de vraag zo verstandig mogelijk mijn vermogen te beschermen, hoor ik dat graag.
 3. De andere vennoot is mijn jongere broer. Hij is bereid om alle medewerking te verlenen zodat wij er met zo min mogelijk haarscheurtjes vanaf komen. Wat ik begrijp is dus dat het compleet in mijn nadeel zal zijn en geen manieren om enigszins mijzelf hierop voor te bereiden?
 4. Cosara, daar heb je gelijk in. Dit is uiteindelijk toch wel maatwerk voor iedereen die erbij betrokken raakt. Zo heb ik als advies gekregen om de omzet van mijn BV zo laag mogelijk te houden zodat de aandelen ook niets waard zijn. Bezittingen zijn er toch al niet. Die zitten allemaal op de VOF. Er zijn wel positieve manieren voor mij om haar te straffen voor het vreemdgaan.
 5. Daarmee bedoel ik dat er onderaannemers zijn die aan mijn BV factureren. Ook mijn broertje factureert vanuit de VOF aan mijn BV.
 6. Bedankt voor je reactie. Maar zoals ik al aangeef is de reden waarom wij gaan scheiden een reden voor mij om mij optimaal te focussen en er alles aan te doen om haar zo min mogelijk mee te geven uit ons gestrande hywelijk. Natuurlijk ga ik mee in de uiteindelijke conclusie van de rechter.
 7. Beste Highio, Allereerst dank voor je reactie. Wat bedoel je met niet mooi klinken? Wij zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. Voor mijn kinderen ben ik bereid kindalimentatie te betalen, daarnaast zal ik betrokken bij ze zijn en meer steun bieden dan enkel deze alimentatie. Partneralimentatie kijk ik eerlijk gezegd niet positief tegen, ik vind dat ze dat namelijk niet verdiend in deze situatie. Groet Arie
 8. Beste leden, Ik ben al een geruime tijd een trouwe volger van deze forum. Met alle plezier lees ik hier de leerzame en oplossingsgerichte ideeen van de leden. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht om een vraag hier te moeten stellen, maar wordt daartoe gedwongen momenteel. Hopelijk zullen de antwoorden weer leerzaam en oplossingsgericht zijn. Ik ben een ondernemer in de transportbranche. Sinds 5 jaar doe ik dat in de vorm van een VOF samen met mijn broertje. Sinds het begin van dit jaar heb ik een BV gesticht naast onze VOF. De activiteiten lopen momenteel via de BV, maar ook wordt er deels gefactureerd door mijn VOF. Ik ben trouwens de enige aandeelhouder en bestuurder van deze BV. Mijn broertje is in loondienst van de BV. Mijn partner is vreemdgegaan. Dit heeft een zeer negatieve invloed gehad op ons huwelijk. Het is zover gekomen dat we nu in een echtscheiding zitten. Het huwelijk heeft ongeveer 4 jaar geduurd momenteel. Mijn partner zit al sinds het begin van ons huwelijk thuis en werkt dus niet. Wij hebben 2 prachtige dochters. Voor hen heb ik mijn uiterste best gedaan om alsnog bij elkaar te blijven, maar niets heeft geholpen. Nu zit ik in een situatie waarin zij mij kaal probeert te plukken. Ze wil er vandoor met haar minnaar, maar wel zo rijk mogelijk. Ik ga er niet omheen draaien, maar ik wil haar helemaal niets geven. Zij heeft mij bedrogen en 4 jaar lang juist tegengehouden om optimaal te presteren als ondernemer. En nu wilt ze er ook nog eens voor beloond worden. Wat zouden jullie in mijn situatie doen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept