Jump to content

JantineR

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Location
  Oud-alblas
 • Country
  Nederland

Register

 • How did you find us:
  anders
 • You are:
  ondernemer in spe
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Company or organization name
  Kinderdagverblijf
 1. bedankt voor alle reacties. Klopt! Legend Je neemt geen eenmanszaak over, maar je neemt de activiteiten en misschien ook de inventaris en de naam van een andere eenmanszaak over. Het zal dan inderdaad gaan om een wijziging waardoor het snel geregeld kan worden
 2. overname van een eenmanszaak, kleinschalig kinderdagverblijf
 3. Waarom denk je dat jou huidige kvk nummer tijdelijk zou zijn? -Dat is me gezegd, omdat de overname nog niet heeft plaatsgevonden. Nieuwe afspraak gepland 2januari om de overname in te schrijven. Om toch al zaken te kunnen regelen raadde de medewerker aan nu alvast privé in te schrijven. De vraag blijft of dit nummer dan handig is om voor alle zaken die ik nu ga regelen te gebruiken want dan moet alles in januari (alweer) wijzigen. Zoals een zakelijk rekening of wordt dit nummer bij overname vanzelf gewijzijgd?? Het kvk nummer heb ik nu nodig omdat op overnamepapieren van een kinderdagverblijven een kvk moeten ingevuld. Waarin huidige eigenaresse haar kinderdagverblijf overdraagt aan mij met eigen kvk nummer -Het huurcontract is aangetoond en zit in het dossier volgens de medewerker van het kvk. De overname is dan snel geregeld. Zonder nieuwe inschrijving. Om op het huidige adres het bedrijf over te nemen. Een adreswijziging is geen reden om je kvk nummer te laten vervallen en opnieuw in te schrijven. Je kunt ook gewoon een adreswijziging opgeven. -Bij een overname is er WEL een wijziging van kvk nummer?
 4. dec 2018 Sinds deze week ingeschreven. In januari staat de overname van een kinderdagverblijf gepland. Nu heb ik me ingeschreven omdat op de overnamepapieren alles moet worden ingevuld van de nieuwe houder (kvk-nummer) Toch vervalt mijn nummer...en komt er een nieuwe en wordt mijn tijdelijke privé-inschrijving dan vernietigd. Er kunnen geen twee bedrijven op 1 adres staan. Vandaar nog even op mijn privé-adres Kan ik op dit tijdelijk nummer wel alles aanvragen, zoals een zakelijke rekening? Iemand ervaring met een tijdelijk kvk, voor voorbereidende werkzaamheden om te komen tot overname?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept