Ga naar inhoud

Hippothalamus

Newbee
 • Aantal berichten

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  ^25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
  financiering
 1. Hippothalamus

  Financieringsmogelijkheden voor finale kwijting schuld

  Bedankt voor je reactie met daarin een naar mijn mening slecht onderbouwde conclusie. Ik heb deze topic geopend om mijn opties te verkennen en dat is ook de hulpvraag bovenin de topic. Ik wil je verzoeken om in het licht van mijn hulpvraag te reageren of je te onthouden om te reageren.
 2. Hippothalamus

  Financieringsmogelijkheden voor finale kwijting schuld

  Ik heb een betalingsregeling met schuldeiser. Die regeling loopt al. Ik kan de gehele schuldenlast in één keer verkleinen.
 3. Hippothalamus

  Financieringsmogelijkheden voor finale kwijting schuld

  Hallo Highio, Bedankt voor de tip! Ik heb het doorgezet naar mijn boekhouder. Ik kan mijn totale schuld van 25k in één keer betalen tegen een bedrag van 15k. Dat bedrag kan ik zelf niet in één keer betalen. Groet, Eddie
 4. Beste leden, Ik ben bezig met een financiering om mijn zakelijke schuld van 25k via een finale kwijting te verkleinen naar 15k. Ik heb in 2017 een heel slecht jaar gehad i.v.m. privé omstandigheden, 2018 is relatief gezien goed en prognose 2019 is goed. Het punt is echter dat ik een (in mijn ogen onterechte) BKR registratie heb en op dit moment een slechte vermogenspositie. Door deze twee redenen worden eventuele financieringen afgewezen. De bank heeft de financiering afgewezen vanwege een iets te hoog risicoprofiel: de accountmanager had er wel vertrouwen in, maar zijn handen waren gebonden. Qredits heeft de financiering afgewezen omdat het gebruikt wordt om een schuld in te lossen. FundingCircle heeft het vanwege de BKR niet in behandeling genomen. Kunnen jullie mij van tips, adviezen of richtingen voorzien waar of hoe ik (vlug) aan een goede financiering kan komen? Met vriendelijke groet, Eddie

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké