Jump to content

Beter groeien

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Country
  Nederland
 • First name
  Bla bla

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Ondertussen kun je via de button rechtsboven 'access sheet" gewoon gratis de sheet bekijken Je hebt het iig wel voor elkaar dat ik geen zin meer heb om überhaupt een bijdrage te leveren hier 👏job well done @TwaBla
 2. Bedankt voor je warme welkom en snelle conclusies @TwaBla. Over welk platform heb je het? Als je doelt op ultimap.ly, de sheet met traffic kanalen dan vinden we delen met vrienden natuurlijk fijn, maar rechtsboven via access sheet kun je gewoon het overzicht bekijken. Het is zelfs een open source.
 3. Idealiter ook veel engagement op andere (sociale) platformen om die mensen vervolgens richting je website/forum te trekken. Ik denk graag mee over de contentstrategie van HL, maar om hier wat zinnigs over te zeggen zou ik iets meer moeten weten over de bedrijfsvisie & doelstellingen.
 4. Op schaal mag van mij ook internationaal (geef geregeld presentaties in het buitenland), maar goed om te weten dat ik hier in NL veel ondernemers kan bereiken. Wat zou volgens jou een goede vorm zijn om mijn kennis over deze werkmethodiek te delen via dit platform? Blog? Video?
 5. Ik merk dat content voor veel organisaties een doel ipv een middel is. Het is in mijn ogen een middel om je doelgroep te bereiken, te inspireren en converteren. Wij maken vaak een contenthuis en met pilaren waarover een organisatie wilt communiceren en combineren dat met data insights van het web. Je kunt vrij gemakkelijk zien welke content veel engagement krijgt (Buzzsumo) of welke zoekwoorden je zou willen gebruiken (Semrush) om je doelgroep te bereiken. Het op gevoel produceren van content is een waste of time.
 6. Hi @TwaBla thanks voor je feedback :-) Ik begrijp je punt, maar ik vind het leuk om op schaal mensen te inspireren met een nieuwe vorm van marketing, Deze week lanceren we ook een (gratis) chrome extensie met groei tips, die zal ik delen met jullie! gr Bart
 7. Hi all! Hoe gaan jullie momenteel om met de groei van jullie organisatie? Ik run een growth hacking agency. gr Bart

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept