Ga naar inhoud

MarcoM91

Newbee
 • Aantal berichten

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  Antwoord voor Bedrijven
 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  ^25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  juridische en fiscale zaken
  internationaal ondernemen

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  informatie hebben over werken voor een Engelse werkgever, woonachtig en werkzaam in Nederland.
 1. Wat zou een andere optie zijn dan ? Denk je dan aan ZZP bijvoorbeeld? Want dan komen er ook een hoop nadelen bij kijken dacht ik.
 2. bedankt voor de informatie tot zover.. Op het moment moet ik 2 maanden naar Engeland en uiteindelijk een tak van het Engelse bedrijf gaan opstarten in Nederland. welke constructie we hiervoor gaan aanhouden is nog niet duidelijk. maar ik denk dat een Nederlandse BV oprichten het beste hiervoor is? moet ik eerlijk zeggen dat ik nog geen kennis hiervan heb.. of heb opgedaan. maar op het moment ben ik nog aan het uitzoeken wat het handigst is met betrekking tot belasting, pensioen vakantiedagen. want ik zou een Engels contract krijgen hoe het er nu uitziet..
 3. goedendag, Onderstaand de situatie waar ik me op het moment in bevind.. Ik ben in onderhandeling met een Engels bedrijf om daar te in dienst te treden. Mijn werkgever word dan een Engelse organisatie en willen mij betalen in ponden op een Engelse rekening(deze moet ik zelf aanvragen en openen). Ik heb contact gehad met een Nederlandse payroller die dit voor mij kan gaan regelen (raden jullie dit aan?) De weg die ik ga bewandelen is vanaf februari te starten in Engeland voor +- 2 maanden zodat ik de diensten van het bedrijf ga beheersen en ik deze kan vertegenwoordigen in Nederland. mijn werkplek word dan ook Nederland na de 2 maanden in Engeland te hebben geleerd. Hoe het er nu uitziet ben ik voor de Brexit werkzaam in Nederland. Ik hoop dat jullie me wat meer informatie kunnen geven met betrekking tot werken voor een buitenlandse werkgever, voor mij is het namelijk allemaal vrij nieuw. ik hoor het graag

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké