Jump to content

MarcelO

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Emmen

Vision

 • I'm looking for people who
  me kunnen helpen te groeien en voorzien van informatie omtrent financiën
 1. Dank je wel Jaap. Dat is een goeie, een kopie van de akte opvragen bij de notaris. Ik moet er dan wel even achter zien te komen welke notaris dat ook al weer was. Er is in 2011 wel een aandeelhouder uitgestapt, maar die aandelen zijn door een andere aandeelhouder overgenomen. Uit jou antwoord leer ik dat dit inderdaad kan zonder handtekening of akkoord van de andere aandeelhouders. Het zal ook allemaal wel goed zitten hoor. Maar omdat het om een BV gaat met een paar vastgoedobjecten, kan ik er eigenlijk niet zomaar van uit gaan toch? Enige zekerheid en onderzoek lijkt me wel op z'n plaats :) Dank mannen voor de informatie. Geweldig!
 2. Dank je wel voor je antwoord Rik, Ja het is destijds wel bij een notaris opgesteld en ik heb daar hier geen enkel stuk van liggen. Wat betreft die notulen geeft me wel weer een gerust gevoel. Ik denk dat ik maar een vergadering moet gaan plannen waar we de administratie even gaan inzien. Als het goed is kan ik dan ook het register inzien. Nogmaals mijn dank!
 3. Dank je wel Rik, Ja het aandeelhouders register is de enige plek waar de aandeelhouders in staan, maar deze is natuurlijk manipuleerbaar door geen mutaties te noteren. Toch? Dit register ligt bij de hoofd aandeelhouder en heb ik eigenlijk nog nooit gezien. Wat ook vreemd is, is dat ik al jaren geen aandeelhoudersvergadering notulen behoef te ondertekenen. Toch heel raar dat er nergens online iets in te zien of te raadplegen is.
 4. Hallo mede ondernemers, Ik heb een Holding die 100% eigenaar is van mijn werkmaatschappij. Daarnaast participeert mijn holding ook nog voor 25% in een andere BV waar nog twee andere aandeelhouders in zitten. Is er een manier om deze participatie van 25% te verifiëren? De KvK geeft alleen maar summiere informatie over de aandeelhouders. Daar is alleen te zien dat er meer dan 1 aandeelhouder is, maar wie en voor hoeveel procent is daar niet op te vragen. Wat is de beste manier om deze informatie te verkrijgen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept