Jump to content

Droid_

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscale zaken
 1. Dat regelt mijn compagnon, bedankt voor de tip, ga ik met hem overleggen. Maar heeft dit invloed op mijn privé inkomstenbelasting? (Buiten het feit dat de winst dan wat hoger zal zijn aangezien we, indien van toepassing, geen BTW af hoeven te dragen)
 2. De VOF betaalt elk kwartaal omzetbelasting. Is dat wat je bedoelt? Of begrijp ik je niet goed?
 3. En wat als ik al wel de definitieve aanslag heb ontvangen?
 4. Hallo Hans, Bedankt voor je reactie. Na wat speurwerk heb ik gevonden dat ik de winst (50% daarvan) moet opgeven bij mijn privé IB. Het bedrijf is in 2016 opgericht. Degene die toen de aanslag invulde gaf aan dat het bedrag wat we toen als winst hadden te laag was en niet opgegeven hoefde te worden. Ik geloof dat die persoon het niet juist had. Kan ik dit jaar ook van voorgaande jaren opgeven? De winst opgeven is mij nu duidelijk. Hoe zit het met uitkeringen die ik van de vof heb ontvangen? Moeten die ook opgegeven worden?
 5. Goedemorgen, Naast mijn reguliere voltijd baan heb ik een kleine onderneming met een compagnon. Het gaat om een VOF onderneming. Afgelopen jaar hebben we 3.250 omzet gedraaid en hebben we 1.800 winst. Onder welke noemer moet ik dit opgeven bij mijn inkomstenbelasting? En welk bedrag voer ik daar in? Bij voorbaat dank voor de moeite!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept