Ga naar inhoud

Droid_

Newbee
 • Aantal berichten

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  juridische en fiscale zaken
 1. Droid_

  Inkomstenbelasting VOF

  Dat regelt mijn compagnon, bedankt voor de tip, ga ik met hem overleggen. Maar heeft dit invloed op mijn privé inkomstenbelasting? (Buiten het feit dat de winst dan wat hoger zal zijn aangezien we, indien van toepassing, geen BTW af hoeven te dragen)
 2. Droid_

  Inkomstenbelasting VOF

  De VOF betaalt elk kwartaal omzetbelasting. Is dat wat je bedoelt? Of begrijp ik je niet goed?
 3. Droid_

  Inkomstenbelasting VOF

  En wat als ik al wel de definitieve aanslag heb ontvangen?
 4. Droid_

  Inkomstenbelasting VOF

  Hallo Hans, Bedankt voor je reactie. Na wat speurwerk heb ik gevonden dat ik de winst (50% daarvan) moet opgeven bij mijn privé IB. Het bedrijf is in 2016 opgericht. Degene die toen de aanslag invulde gaf aan dat het bedrag wat we toen als winst hadden te laag was en niet opgegeven hoefde te worden. Ik geloof dat die persoon het niet juist had. Kan ik dit jaar ook van voorgaande jaren opgeven? De winst opgeven is mij nu duidelijk. Hoe zit het met uitkeringen die ik van de vof heb ontvangen? Moeten die ook opgegeven worden?
 5. Droid_

  Inkomstenbelasting VOF

  Goedemorgen, Naast mijn reguliere voltijd baan heb ik een kleine onderneming met een compagnon. Het gaat om een VOF onderneming. Afgelopen jaar hebben we 3.250 omzet gedraaid en hebben we 1.800 winst. Onder welke noemer moet ik dit opgeven bij mijn inkomstenbelasting? En welk bedrag voer ik daar in? Bij voorbaat dank voor de moeite!

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké