Jump to content

dopper

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Dat zou inderdaad de normale gang van zaken ontremd facturen zijn. Echter wilt mijn stagebegeleider graag dat ik de BTW al meereken in de prijs. Het gaat hier om een bedrag van ongeveer €2400. Dan zou dat dus in totaal uitkomen op €2904 inclusief btw. Echter wilt hij dat ik het totaal op €2400 zet en dus ik dus maar €1938 zou overhouden aangezien de andere €400 naar de belasting gaat.
 2. Hallo allemaal, Sinds een tijdje ben ik klaar met mijn stage. In deze stageperiode heb ik een stagevergoeding per maand gekregen en een onkostenvergoeding. Deze onkostenvergoeding bedraagt voornamelijk reiskosten maar ook goederen die ik gekocht heb waarvan ik het geld later zou terug krijgen. Nu de stageperiode voorbij is wil ik deze stagevergoeding graag ontvangen. Echter, mijn stagebegeleider wilt dit graag op factuur doen aangezien ik ook een onderneming heb. Hij wilt dat ik het de factuur schrijf inclusief btw wat dus wilt zeggen dat ik aan het eind van dit kwartaal nog btw ga moeten afdragen over mijn stagevergoeding en onkostenvergoeding en ik dus een stuk minder geld overhoud. Wat is hierin de beste oplossing voor zowel mij als het stagebedrijf? Ik wil natuurlijk het volle bedrag uitgekeerd krijgen zonder hier nog btw over te moeten betalen en het stagebedrijf wilt hier ook zo min mogelijk btw over betalen. Zijn er speciale regelingen omtrent stagevergoeding? Ik hoor het graag.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept