Ga naar inhoud

dopper

Newbee
 • Aantal berichten

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  19-24
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 1. dopper

  Stagevergoeding uitbetalen

  Dat zou inderdaad de normale gang van zaken ontremd facturen zijn. Echter wilt mijn stagebegeleider graag dat ik de BTW al meereken in de prijs. Het gaat hier om een bedrag van ongeveer €2400. Dan zou dat dus in totaal uitkomen op €2904 inclusief btw. Echter wilt hij dat ik het totaal op €2400 zet en dus ik dus maar €1938 zou overhouden aangezien de andere €400 naar de belasting gaat.
 2. dopper

  Stagevergoeding uitbetalen

  Hallo allemaal, Sinds een tijdje ben ik klaar met mijn stage. In deze stageperiode heb ik een stagevergoeding per maand gekregen en een onkostenvergoeding. Deze onkostenvergoeding bedraagt voornamelijk reiskosten maar ook goederen die ik gekocht heb waarvan ik het geld later zou terug krijgen. Nu de stageperiode voorbij is wil ik deze stagevergoeding graag ontvangen. Echter, mijn stagebegeleider wilt dit graag op factuur doen aangezien ik ook een onderneming heb. Hij wilt dat ik het de factuur schrijf inclusief btw wat dus wilt zeggen dat ik aan het eind van dit kwartaal nog btw ga moeten afdragen over mijn stagevergoeding en onkostenvergoeding en ik dus een stuk minder geld overhoud. Wat is hierin de beste oplossing voor zowel mij als het stagebedrijf? Ik wil natuurlijk het volle bedrag uitgekeerd krijgen zonder hier nog btw over te moeten betalen en het stagebedrijf wilt hier ook zo min mogelijk btw over betalen. Zijn er speciale regelingen omtrent stagevergoeding? Ik hoor het graag.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké