Ga naar inhoud

VRmania

Newbee
 • Aantal berichten

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door VRmania

 1. VRmania

  Compagnon gezocht voor on-Nederlands VR project

  Hallo, Ik ben een bijzonder Virtual Reality attractie (Exoleap) aan het ontwikkelen waar we onder anderen een eigen full-motion simulator voor aan het ontwikkelen zijn. Ik wil dit jaar nog de eerste lokatie in Nederland openen. Daarna volgen andere plekken in Nederland en daar buiten. Om dat voor elkaar te krijgen zoek ik een compagnon met technisch inzicht die bereid is zijn armen flink uit de mouwen te steken voor dit gave on-Nederlands project.
 2. Hallo, Ik ben een bijzonder Virtual Reality attractie aan het ontwikkelen waar we onder anderen een eigen full-motion simulator voor aan het ontwikkelen zijn. Kijk hier voor een indruk. Ik wil dit jaar nog de eerste lokatie in Nederland openen. Daarna volgen andere plekken in Nederland en daar buiten. Om dat voor elkaar te krijgen zoek ik een compagnon met technisch inzicht die bereid is zijn armen flink uit de mouwen te steken voor dit gave on-Nederlands project.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké