Jump to content

VRmania

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VRmania

  1. Hallo, Ik ben een bijzonder Virtual Reality attractie (Exoleap) aan het ontwikkelen waar we onder anderen een eigen full-motion simulator voor aan het ontwikkelen zijn. Ik wil dit jaar nog de eerste lokatie in Nederland openen. Daarna volgen andere plekken in Nederland en daar buiten. Om dat voor elkaar te krijgen zoek ik een compagnon met technisch inzicht die bereid is zijn armen flink uit de mouwen te steken voor dit gave on-Nederlands project.
  2. Hallo, Ik ben een bijzonder Virtual Reality attractie aan het ontwikkelen waar we onder anderen een eigen full-motion simulator voor aan het ontwikkelen zijn. Kijk hier voor een indruk. Ik wil dit jaar nog de eerste lokatie in Nederland openen. Daarna volgen andere plekken in Nederland en daar buiten. Om dat voor elkaar te krijgen zoek ik een compagnon met technisch inzicht die bereid is zijn armen flink uit de mouwen te steken voor dit gave on-Nederlands project.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept