Jump to content

Stan de Bruijn

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer in spe
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  internationaal ondernemen

Company info

 • Location
  Wijchen

Vision

 • I'm looking for people who
  Hulp bieden aan startende ondernemers
 1. Allemaal hartelijk dank voor jullie antwoorden, ik weet genoeg!
 2. Volgensmij is dit ook per aanbieder verschillend en verschillend per soort creditcard, ik heb wat voorwaardes gelezen en zie dit nergens terug komen. Denk dat het hier belangrijk is dat ik goed uitzoek wat wel en niet kan per aanbieder en soort creditcard.
 3. Voorraadverzekering De voorraadverzekering dekt schade aan je voorraad. Bijvoorbeeld wanneer de voorraad in je magazijn in vlammen opgaat of als je voorraad gestolen wordt. Je voorraad kan bestaan uit goederen die bedoeld zijn voor de verkoop, maar ook uit grond- en hulpstoffen, halffabricaten, zaken in bewerking en emballage. Ontstaat er schade door bijvoorbeeld water of brand? Dankzij de voorraadverzekering kun je snel weer aan de slag. Bron: https://www.rabobank.nl/bedrijven/verzekeringen/gebouw-inventaris-voorraad/ Dit geld volgensmij ook voor verzekeringen bij ING, ABN en nog wat andere verzekeringsmaatschappijen.
 4. Ten eerste hartelijk dank voor de snelle reacties allemaal! Ik zal mijn plan wat duidelijker uitleggen. Ik en mijn vennoot gaan starten met Amazon FBA. Wij zullen op Amazon marktonderzoek gaan doen naar goede producten. We zaten zelf al te denken aan sportartikelen, denk aan kleine fitness attributen en gadgets. Deze producten willen we inkopen vanuit China. Dan willen we de leverancier ons merk op de producten laten plaatsen en de verpakking aan te passen. We zullen starten met verkopen in Duitsland en dit uiteindelijk verder uitbreiden naar andere landen in Europa. Mocht een merk succesvol zijn zullen wij hier ook een webshop van maken. Knab valt voor ons al af omdat we graag een creditcard willen om inkopen mee te doen, hierdoor hebben we 180 dagen verzekering op de aankopen die we doen. En Knab is vooral geschikt voor kleinere bedrijven en wij zijn van plan om flink te groeien. De verzekeringen die we tot nu toe denken nodig te hebben zijn: Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering Goederen/vooraad verzekering Transportverzekering We willen zo veel mogelijk zelf regelen omdat we zelf willen leren hoe we dit soort zaken zelf kunnen doen. We zijn op zoek naar ondernemers die ook zijn begonnen met Amazon FBA die ons een handje kunnen helpen. Ook zijn we erg benieuwd naar ervaringen bij verschillende banken en verzekeringen. Ik ben druk bezig met een overzicht te creeëren voor mijzelf met de kosten van verschillende banken, met startersvoordeel en verzekeringen. Toch heb ik hier erg veel moeite mee omdat de banken niet echt een duidelijk overzicht hebben op hun website of een tool waarmee je je wensen/toevoegingen aan je rekening kan oplijnen en daarvan de kosten kan zien. Voor de payment service provider heb ik al gekeken naar Paypro en Buckaroo, de psp mogelijkheden van banken spraken mij niet echt aan en waren erg prijzig m.b.t. transacties. Nogmaals bedankt voor de reacties!
 5. Hallo allemaal, Ik ben recentelijk gestart met ondernemen en ben inmiddels ingeschreven bij de kvk (VOF)met mijn vennoot. We willen starten met het verkopen op Amazon en vanuit daar ons merk verder op te bouwen, en daar een webshop van maken. Omdat we nu zijn ingeschreven staan bij kvk zijn we bezig met het aanvragen van een zakelijke rekening en zijn we ons aan het oriënteren op de verzekeringen. Mijn vraag is of iemand tips heeft voor het regelen van deze zaken. Ik zie dat Knab erg goedkoop is, maar als we uiteindelijk een groter bedrijf hebben is het minder geschikt naar wat ik tot nu toe heb gezien. Verder zag ik Rabobank met hun startersvoordelen en ABN-AMRO met ook wat aantrekkelijke deals. Ik heb zelf al een aantal berekeningen gemaakt maar vind het zelf erg lastig om te bepalen wat het nou uiteindelijk kost als de transactiekosten er bij komen kijken. Nou zag ik ook dat de banken samenwerkte met verschillende verzekeringsmaatschappijen (Rabo-interpolis ect.) en dat hierdoor de verzekering goedkoper werd als je een zakelijke rekening opende bij de desbetreffende bank. Kun je beter zelf rondkijken naar verzekeringsmaatschappijen of is het meestal beter om het meteen via de bank te doen met korting? Ik hoop zo voldoende informatie te hebben gegeven over de situatie en ben erg benieuwd naar de reacties en ervaringen. Met vriendelijke groet, Stan

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept