Jump to content

Kaartenverzamelaar

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Country
  Nederland
 • First name
  Mr
 • Last name
  Verzamelaar

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Enschede
 1. Hartstikke bedankt voor deze informatie en de tijd die je hebt genomen. Kon niet eerder reageren excuus. Fijne dag gewenst!
 2. Jawel dat heb ik wel gedaan maar heel veel is onduidelijk eb niet duidelijk. Met zoals de belastingdienst ( wat kan wel en wat niet, waar moet ik rekening mee houden) en de regels voor minderjaren en wat handig is om te verantwoorden voor de intree prijs. Ik heb mijn vragen gedetailleerd mogelijk gesteld en ik hoop dat ik hulp hier voor kan krijgen voor de mensen die ervaring hiermee hebben zodat toekomstige bezoekers niet hetzelfde hoeven de vragen.
 3. Hallo Iedereen, Ik wil graag een spel toernooi beginnen in Nederland. Ik wil een locatie afhuren in Nederland, promotie maken, advertenties, zodat iedereen die met het spel te maken heeft in de steden hier op af komen. Ik wil een entree van 20 euro, hoe kan ik dit onderbouwen. Wat moet van die 20 euro naar de belastingdienst als in btw en hoe zijn de spelregels voor een entree. Moet een deel van de 20 euro naar de inkomsten omzet, en moet iedereen die inschrijft een factuurtje krijgen hier voor? Ik ben ingeschreven bij de KVK en mijn activiteit is op dit moment Detail handel non food. Vervolgens wil ik uit mijn eigen zak een winnaar prijs van 100 euro in de pot zetten voor de winnaar / winnaars. Ik weet nog niet of ik de prijs moet delen tussen de 3 kandidaten 1 (winaar), 2 ,3. Dan heb ik nog wat extra vragen: Is het mogelijk om de huur wat ik voor de locatie betaal af te trekken van mijn inkomsten omzet or jaarlijkse omzet aangiften? Zijn er spelregels voor het promoten/adveren voor een toernooi ? De spel toernooi is wel gericht op kinderen vanaf 13 jaar, is hier een ouderlijke toestemming voor nodig. Zo ja hoe moet ik die overbrengen, moet dit met een formulier of is het woord dat een kind mij vertelt dat het mag voldoende? Dit zijn momenteel mijn vragen, als jullie dit zo volledige mogelijk kunnen beantwoorden zou ik heel blij zijn. Groetjes
 4. Hallo Allemaal, Ik wil een kaarten shop winkel beginnen alleen zit ik met de websites naam. Ik wil het yugiohwinkel.nl noemen maar ook een logo maken van yugioh met winkel erbij. Nu zie ik dat de naam yugioh al geregistreerd staat bij: https://www.boip.int/nl/merkenregister onder de naam. yu-gi-oh Betekend dit dat ik dit niet meer mag gebruiken ook al is het aan elkaar en Nederlandse naam bij toegevoegd? Laat het me weten, Vriendelijke groeten, Mr Kaartenverzamelaar.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept