Jump to content

Kaartenverzamelaar

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Country
  Nederland
 • First name
  Mr
 • Last name
  Verzamelaar

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Enschede
 1. Kaartenverzamelaar

  Advies inkoop

  Beste Higher Level leden, Ik zoek een bedrijf die goedkoop verzendpakket en dozen verkoopt? Ik zoek een raadsman voor mijn website om algemene voorwaarden, gebruikers overeenkomst, privacyverklaring en een formulier voor herroeping kunnen schrijven. volgens mij is dit wat ik nodig heb voor mijn webwinkel. Ik ga namelijk losse kaarten verkopen, maar ook gesealde producten. Bovendien kunnen mensen ook hun eigen kaarten verkopen of ruilen via het forum die op de website staat. Moet hier ook voorwaarden voor worden gemaakt? Hoop dat de topic in de correcte forum zit, anders mag mod die verplaatsen (excuses) Alvast bedankt iedereen, Groeten, Kaarten verzamelaar.
 2. Beste Higher Level leden, Ik zoek een bedrijf die goedkoop verzendpakket en dozen verkoopt? Ik zoek een raadsman voor mijn website om algemene voorwaarden, gebruikers overeenkomst, privacyverklaring en een formulier voor herroeping kunnen schrijven. volgens mij is dit wat ik nodig heb voor mijn webwinkel. Ik ga namelijk losse kaarten verkopen, maar ook gesealde producten. Bovendien kunnen mensen ook hun eigen kaarten verkopen of ruilen via het forum die op de website staat. Moet hier ook voorwaarden voor worden gemaakt? Hoop dat de topic in de correcte forum zit, anders mag mod die verplaatsen (excuses) Alvast bedankt iedereen, Groeten, Kaarten verzamelaar.
 3. Mag ik je vragen om deze vraag naar, eenvoudig Nederlands te vertalen? Ik zou het fijn vinden als de mod een beetje neutraal blijft tussen de hardcore soul ondernemers. (weet ik niet hoe de andere junior leden zich hierbij voelen) Nee precies, maar was al duidelijk daar voor. Ik heb wel eens vroeger gelezen dat een bedrijf de andere ging aanklagen omdat die veel concept ging stelen en exact dezelfde strategie ging toepassen. (vraag me niet welke dat is al aantal jaren geleden.
 4. Hartstikke bedankt! Ja dankjewel, mooi geschreven! 🙂 Het is niet zo zeer teksten overnemen maar meer hetzelfde gaan doen als wat ik ga doen, de service die ik extra ga bijleveren en de service is dan op mijn website wat ik dan aanbied naast waardoor hun website gaat lijken op die van mij. Hoe doe je dat? hier ben ik wel benieuwd naar.. Bedankt 🙂 Iedereen bedankt voor het reageren!
 5. Beste Higherlevel leden, Ik wil mijn website binnenkort lanceren maar ik ben bang voor de concurrent. Ik ben niet zo zeer letterlijk bang voor de cuncurent maar meer ze aspecten van mijn website gaan kopiëre en ook op hun website gaan aanbieden. Is hier iets aan te doen en kan ik dit bestrijden? Ik wil graag orgineel blijven. (de aspecten houd ik uiteraard prive en met aspecten moet je denken aan, De website .... levert u extra .... of als u bij ons aansluit krijgt u ....) Graag hoor ik van jullie, Groetjes.
 6. Hartstikke bedankt voor deze informatie en de tijd die je hebt genomen. Kon niet eerder reageren excuus. Fijne dag gewenst!
 7. Jawel dat heb ik wel gedaan maar heel veel is onduidelijk eb niet duidelijk. Met zoals de belastingdienst ( wat kan wel en wat niet, waar moet ik rekening mee houden) en de regels voor minderjaren en wat handig is om te verantwoorden voor de intree prijs. Ik heb mijn vragen gedetailleerd mogelijk gesteld en ik hoop dat ik hulp hier voor kan krijgen voor de mensen die ervaring hiermee hebben zodat toekomstige bezoekers niet hetzelfde hoeven de vragen.
 8. Hallo Iedereen, Ik wil graag een spel toernooi beginnen in Nederland. Ik wil een locatie afhuren in Nederland, promotie maken, advertenties, zodat iedereen die met het spel te maken heeft in de steden hier op af komen. Ik wil een entree van 20 euro, hoe kan ik dit onderbouwen. Wat moet van die 20 euro naar de belastingdienst als in btw en hoe zijn de spelregels voor een entree. Moet een deel van de 20 euro naar de inkomsten omzet, en moet iedereen die inschrijft een factuurtje krijgen hier voor? Ik ben ingeschreven bij de KVK en mijn activiteit is op dit moment Detail handel non food. Vervolgens wil ik uit mijn eigen zak een winnaar prijs van 100 euro in de pot zetten voor de winnaar / winnaars. Ik weet nog niet of ik de prijs moet delen tussen de 3 kandidaten 1 (winaar), 2 ,3. Dan heb ik nog wat extra vragen: Is het mogelijk om de huur wat ik voor de locatie betaal af te trekken van mijn inkomsten omzet or jaarlijkse omzet aangiften? Zijn er spelregels voor het promoten/adveren voor een toernooi ? De spel toernooi is wel gericht op kinderen vanaf 13 jaar, is hier een ouderlijke toestemming voor nodig. Zo ja hoe moet ik die overbrengen, moet dit met een formulier of is het woord dat een kind mij vertelt dat het mag voldoende? Dit zijn momenteel mijn vragen, als jullie dit zo volledige mogelijk kunnen beantwoorden zou ik heel blij zijn. Groetjes
 9. Hallo Allemaal, Ik wil een kaarten shop winkel beginnen alleen zit ik met de websites naam. Ik wil het yugiohwinkel.nl noemen maar ook een logo maken van yugioh met winkel erbij. Nu zie ik dat de naam yugioh al geregistreerd staat bij: https://www.boip.int/nl/merkenregister onder de naam. yu-gi-oh Betekend dit dat ik dit niet meer mag gebruiken ook al is het aan elkaar en Nederlandse naam bij toegevoegd? Laat het me weten, Vriendelijke groeten, Mr Kaartenverzamelaar.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept