Jump to content

JKVMUTR

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing
  juridische en fiscale zaken
 1. DTG is DTG bv uit Amsterdam Zuid-Oost. www.dtg.nl In de omschrijving staat alleen ’factuur voor onze diensten’ voor een bedrag van €176,- ex btw zonder verdere omschrijving of aankondiging dat het een abonnement betreft. En ja er zijn eerdere jaren ook facturen ontvangen en betaald naar het schijnt.
 2. Ik heb een BV overgenomen in 2017. Het bedrijf is in 2017 verhuisd en staat sinds die tijd ingeschreven bij de kvk op het juiste adres. Nu word ik vandaag gedagvaard ivm een onbetaalde factuur. De deurwaarder weet mij feilloos te vinden, maar dtg kennelijk niet want ik heb nooit een factuur noch een herinnering gezien. Bij de overname van het bedrijf is overeengekomen dat alle contracten boven 100,- gemeld of beëindigd zouden worden. Dit ‘contract’ is door de vorige eigenaar nooit gemeld. Dtg gebeld met de vraag of ze mij de overeenkomst konden overleggen. Zij geven aan een voice-log te hebben uit 2007 en daarna zouden jaarlijks facturen zijn betaald. Voice-log heb ik opgevraagd. Natuurlijk had de vorige eigenaar dit moeten melden. Maar Mijn vragen zijn: 1. Mag een dergelijk telefonisch contract telefonisch tot stand gebracht worden? 2 mag een op die manier tot stand gekomen zakelijk contract zomaar mag worden verlengd? 3. In hoeverre kan de verhuizing gebruikt worden om aan te geven dat (als ik gehouden ben aan een dergelijk’contract’) ik niet in staat ben gesteld kennis te nemen van de factuur en derhalve dus ook niet kon overgaan tot betaling en daarmee de vordering terug te brengen tot het oorspronkelijke bedrag? 4. Ik krijg de dagvaarding nadat de opzegtermijn voor de stilzwijgende contractverlenging is verlopen. Daarmee word ik nu mogelijk ook geconfronteerd met een jaar extra. Ook daar zit een vervelend luchtje aan.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept