Jump to content

Joeri88

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joeri88

  1. Bedankt voor je reactie Rachid, Betekend dit dat het 100% verrekenbaar is met de kwartaal aangifte? Bijvoorbeeld: ik heb 6050 inclusief btw gefactureerd aan klanten en ik moet €1050 btw afdragen dit kwartaal. Met mijn hotel overnachtingen heb ik 1000 euro aan kosten gemaakt, inclusief btw. Daarvan kan ik 9% verrekenen dus in totaal 90 euro. De toeristenbelasting komt nog over de hotel overnachtingen heen en is in totaal €60. Moet ik die belasting dan zien als 100% verrekenbaar en dat ik bij de aangifte 150 euro verreken? Kan er weinig over vinden.
  2. Beste collegaondernemers, Sinds 1 maart ben ik voor mezelf gestart en nu ga ik deze maand voor het eerst kwartaalaangifte doen. Ik heb hotelovernachtingen nodig om mijn werk te kunnen doen. Bij het verwerken van toeristenbelasting loop ik een beetje vast. Hoe zet ik dit in mijn boekhouding? (moneybird) Ik heb bijvoorbeeld een factuur via een tussenpartij voor de overnachting en het eten e.d. en een aparte rekening van het hotel voor toeristenbelasting. Ben benieuwd. Groeten, Joeri
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept