Jump to content

SepvdO

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  ondernemer in spe
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Ammerzoden

Vision

 • I'm looking for people who
  Kennis hebben van het door mij aangedragen onderwerp. Ook ben ik uiteindelijk op zoek naar mogelijke partners om te bekijken of het idee uitgerold kan worden.
 1. Zoals gezegd zit ik nog echt in de beginfase, maar desondanks heb ik het 'plaatje' al wel in m'n hoofd. En daar zie ik zeker de directe kosten door verlaagd worden (als gevolg van een voorspellende factor). Maar goed, zover is het nog niet. Dit is wel het uiteindelijke doel en ik neem je formulering dan ook precies zo over! 😉 Dank!
 2. Wat betreft je eerste opmerking; zeker waar. Nu was dat binnen mijn stage bedrijf wel anders. Daar zat een zeer capabele VGM manager die niet alleen wilde voldoen aan wetgeving 'om maar het certificaat te verkrijgen', maar om veiligheid juist geen ondergeschoven kindje meer te laten zijn. En probeer daar het management maar is van te overtuigen.. ''De kosten van onveiligheid'', een belangrijk onderdeel inderdaad wat ik mee dien te nemen maar wat niet vaak benoemd wordt. Het gaat vaak juist alleen over het meten van de veiligheid. Ik denk bij 'kosten onveiligheid' aan materiële schade voor organisaties en letselschade aan werknemers als gevolg van het niet toepassen van mijn tool. Zit ik dan in de juiste richting?
 3. Bedankt! Ik ben in eerste instantie zeker op zoek naar een partner die heil ziet in het idee en om het verder uit werken. Ik laat 'm daar even achter 😉
 4. Beste, Ik heb in augustus 2018 mijn hbo opleiding Integrale Veiligheidskunde afgerond. Tijdens met afstudeerstage heb ik mezelf bezig gehouden met de onderwerpen data & arbeidsveiligheid. Ik heb tijdens dit onderzoek onderzocht of (het gebruik van) data een bijdrage kan leveren aan het reduceren van ongevallen en gevaarlijke situaties op infrastructurele projecten. En hoe verkennend het onderzoek ook was; JA, ik denk dat er muziek zit in mijn idee. Ik beschouw de veiligheidswereld, ondanks kleine technologische stappen, nog steeds als een zeer grijs en traditioneel werkveld waar veel winst te behalen valt. Ik ben dan momenteel ook bezig met het maken van een korte pitch die ik ga voorleggen aan een ervaren ondernemer, als beginpunt van mijn idee. Daarnaast hoop ik middels dit bericht in contact te komen met mensen vanuit verschillende disciplines (deze som ik zo op), met andere ervaren ondernemers of met mensen die er meer over willen weten. Ik zou graag het complete idee beschrijven maar enerzijds zou dat veel te lang worden en anderzijds hoort daar ook altijd wat risico bij ;). Zoals gezegd hoop ik met personen uit de volgende disciplines in contact te komen: -Arbeidsveiligheid; -Data science / Machine Learning; -Programmeren; -Product/pakket ontwikkeling; -Innovatie; -Bedrijf starten vanaf 0; -Mogelijke partnership. Mocht het allemaal wat te abstract zijn, hoor ik dat graag! Ook hier verwacht ik van te leren.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept