Jump to content

worldy

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  juridische en fiscale zaken
  expert advies
 1. Ik ben dat inderdaad aan het onderzoeken. Opvallend is dat bijna iedereen op internet beweert dat particulieren geen facturen met of zonder BTW of KvK-nummer mogen versturen.
 2. Bedankt voor de uitgebreide en snelle reactie. Dit betekent dat ik zonder probleem een factuur zonder BTW en het KvK-nummer kan verzenden als privépersoon. Het is dus ook goed om de factuur aan te merken als factuur of moet ik deze een andere naam geven? In mijn factuur staat nu bijvoorbeed Invoice waarna de overige informatie volgt.
 3. Hi, Een werkgever in de Verenigde Staten heeft me ingehuurd om wat digitaal werk te doen, waarna ze een factuur willen ontvangen. Ik ben echter een particulier en heb geen Kamer van Koophandel of btw-nummer. Ik heb gelezen dat particulieren niet de mogelijkheid hebben om facturen te verzenden, maar een ontvangstbewijs (kwitantie), klopt dit? ze hebben me ook gevraagd om een W8-BEN-formulier in te vullen, zijn mensen hier bekend met dit formulier en wat je wel en niet hoeft in te vullen? Groet, ~worldy

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept