Jump to content

GekkeHenkie

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. Ik snap de verwarring. Het ontwikkelen van het platform doe ik in de avonduren en weekenden en die werkzaamheden zijn nu voor 80% afgerond (in de mpv fase). Daarnaast zijn er nog genoeg zaken te doen buiten de ontwikkeling wat minstens zo belangrijk is. Als ik mijn software aan de man wil gaan brengen, zal ik tijd moeten investeren om met potentiële klanten gesprekken te voeren (ze komen niet op me af hollen vermoed ik ;)). Dit gaat ten kosten van mijn 40 urige werkweek wat weer een financieel probleem oplevert. Hopelijk verduidelijkt dit wat.
 2. Dank allemaal voor jullie reacties. Helpt enorm! Ik ga weer even bij mezelf te rade. Het liefst zet ik het inderdaad zelf helemaal op, maar mijn mogelijkheden zijn hierin beperkt (40 urige werkweek en geen ruimte voor parttime). Nogmaals dank!
 3. Dank allen voor jullie reacties. @kuifje Iedereen was ooit groen in dit soort dingen toch? Een dergelijk aanbod zoals van mijn werkgever zou betekenen dat alles in een stroomversnelling zou komen maar betekent niet dat ik het niet zelf had kunnen doen in mijn optiek. Wat ik lastig vind is de hardheid waarmee wordt onderhandeld. Er wordt gesteld dat normaliter een investeerder 90% van de aandelen zou krijgen en ik 10%. Daarmee zou ik met 25% al worden beloond voor mijn inzet. Ik heb er moeite mee om dit te geloven, helemaal aangezien de mvp er al staat.
 4. Hallo allemaal, Sinds eind 2018 ben ik bezig met de ontwikkeling van een software platform voor o.a. de bouw en vastgoed sector met de intentie om hier een bedrijf omheen te bouwen. Dit doe ik naast mijn fulltime developer baan. Het platform zit op 80% en alle kosten draag ik nu zelf. Mijn huidige werkgever wil graag instappen en biedt aan om mijn salaris te blijven doorbetalen en de commerciele en operationele kant van het bedrijf te gaan runnen en ik blijf bij de techniek. Hij vraagt daarvoor 75% van de aandelen. Ik ben redelijk groen op dit vlak, maar dit lijkt me een oneerlijke verdeling. Wat is jullie mening en zou ik juist voor een meerderheid vd aandelen moeten gaan?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept