Jump to content

rvanbo

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  anders

Register

 • You are primarily interested in:
  financiering
 1. De consequenties etc. daar ben ik van op de hoogte. Mij gaat het meer om het feit of er andere mogelijkheden zijn dan de schuld op beide personen te leggen, maar wel de auto volledig zakelijk te kunnen rijden (en dus niet per km te moeten declareren). De de vraag luid: Is het mogelijk om financial te leasen, en de registratie op 1 persoon te hebben, maar wel de auto volledig zakelijk te kunnen rijden?
 2. Klopt, maar dat is niet de bedoeling. Hij wil volledige bijtelling betalen en dus niet per km declareren.
 3. Bedankt voor je reactie. Is het dan überhaupt mogelijk de auto zakelijk te rijden, aangezien de auto niet op de VOF komt te staan en dus op een prive persoon. Ik bedoel dan niet de te declareren km's...maar volledig.
 4. Mijn compagnon overweegt een auto financial te leasen. Vanzelfsprekend komt daar een BKR registratie bij kijken. Aangezien wij een VOF hebben zou ik hier ook voor moeten tekenen, want hij wil de auto immers op de zaak rijden. Nu is het zo dat ik geen interesse heb in een BKR registratie, voor de auto van mijn compagnon. Zijn er andere manieren waardoor hij de auto toch financial kan leasen, kan rijden op de zaak, maar ik geen BKR registratie krijg?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept