Jump to content

Decimus

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  financiering
  ondernemingsplannen
  Financiën / administratie en credit management
 1. Bedankt voor jullie reacties en de nodige informatie. Ondertussen heb ik mezelf meer verdiept in de voorwaarden en criteria en ik realiseer me dat dit zeker niet dus geen "mooie" manier is om te starten.
 2. Dag allen, Een volgende situatie doet zich dit jaar mogelijk voor en ik zou hierover graag wat advies willen inwinnen: - Op dit moment heb ik een vast contract en recht op een WW uitkering van circa 12 maanden - Middels een VSO willen mijn werkgever en ik uit elkaar gaan (de redenen laat ik even achterwegen) - Vervolgens zou dezelfde werkgever me nog wel 3 maanden ZZP/Freelance willen inhuren ter afronding van zaken - Na deze 3 maanden heb ik concreet nog geen opdrachten. Ik verwacht deze wel te vinden, maar heb nog geen direct vooruitzicht. Mijn eigen ambitie voor de lange termijn is het ondernemershap; het liefst een eigen onderneming met productontwikkeling. Daarvoor zie ik deze situatie als een mooie tussenstap waarbij ik voor een periode van 1-2 jaar zou kunnen freelancen (3-4 dagen) en daarnaast tijd maken (1-2 dagen) om een eigen onderneming van de grond te krijgen. Met deze ambitie in mijn achterhoofd heb ik wel wat vragen voor de kenners en beter geïnformeerden: - Is dit inderdaad wel een "mooie" situatie om een stap richting het ondernemerschap te maken? Wellicht is de vraag wat subjectief, maar inzichten zijn welkom. - Kom ik na deze 3 maanden freelance nog wel in aanmerking voor een WW met startperiode? Zoals gezegd heb ik nog geen concrete klussen na deze periode, dus iets meer zekerheid is fijn. Alvast bedankt voor jullie tijd en ik hoor het graag.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept