Jump to content

Mindfulness1993

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 1. Helemaal mee eens. Daarom heb ik gisteravond mijn KVK inschrijving aangevraagd zodat ik netjes een zakelijke rekening kan openen. Geld verdienen kost geld, zo blijkt.
 2. Haha, je hebt ook groot gelijk. Bedankt voor de reminder dat mindset een grote rol speelt in het ondernemen. 😉 Geld is ook eigenlijk niet het probleem, maar probeer wel op een slimme/bewuste manier te ondernemen.
 3. Beste Ben & Norbert, Bedankt voor jullie berichten. De rekening die ik heb geopend is bij N26, welke ik als gratis 2e rekening voor online/buitenland zal gebruiken. Op basis van jullie feedback kies ik ervoor een Knab startersrekening te openen (met bedrijfsnaam als tenaamstelling) zodra mijn KVK registratie is voltooid. Hiermee voorkom ik inderdaad onduidelijkheid en argwaan rondom betalingsverkeer. Nogmaals bedankt!
 4. @Norbert Bakker Hey Norbert, dankjewel voor het verwelkomen en je reactie. Facturen wil ik idd laten richten aan mijn bedrijfsnaam. Alleen heb ik gekozen voor de bankservice N26, welke een zakelijke rekening heeft voor ZZP'rs zonder optie om een bedrijfsnaam toe te voegen. Dit betekent dat diensten gedaan door 'John Smith' worden betaald aan 'Pieter Vondel'. Ik vraag mij af of dit verwarring of twijfel op zal roepen bij mijn klanten. Ook zal ik met eigen naam contracten/overeenkomsten moeten ondertekenen. Uit jouw reactie trek ik zo de conclusie dat ik wellicht voor het financiële gedeelte beter een Knab rekening kan openen en dan de bedrijfsnaam als tenaamstelling op moet geven. Dat maakt in ieder geval het financiële verkeer wat overzichtelijk/logischer (en duurder i.v.m. kosten van Knab rekening). Of maak ik hier misschien een te groot issue van en kan niemand het wat schelen zolang ik maar goed werk lever? Ik ben benieuwd naar jouw inzichten.
 5. Dag allen, Over een paar weken ga ik van start als mindfulness trainer en nu loop ik direct tegen een mogelijk probleem aan omtrent mijn gekozen (bedrijfs)naam. Ik wil graag i.v.m. online/internationale ambities een Engelse naam aanhouden (voorbeeld: John Smith). Echter zorgt dit voor wat administratieve problemen of mogelijke onduidelijkheden naar klanten toe betreffende administratieve zaken (contracten & facturen). Namelijk: al het betalingsverkeer gaat via een zakelijke rekening die op mijn privénaam geregistreerd staat (voorbeeld: Pieter Vondel). Mijn website & KVK bedrijfsnaam zijn John Smith, ik zal mij ook als John Smith voorstellen aan klanten (aangezien dat de naam is waar het bedrijf omgaat), maar dan aan het einde van de rit staat de factuur toch op naam van Pieter Vondel. Zien jullie hier bezwaren in, dan wel tips hoe ik hier het beste mee om kan gaan met klanten die ik in Nederland wel face2face spreek en zaken mee ga doen? Ondernemen onder mijn eigen naam is het laatste dat ik wil, i.v.m. eerder genoemde ambities. Ik zie uit naar jullie reacties. Met vriendelijke groet

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept