Jump to content

Damaris

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • First name
  Damaris
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. Hi Roel, Ik heb inderdaad ook de intentie om in Nederland te verkopen. Het probleem is enkel dat ik niet in Nederland woon en vanuit het buitenland ook zal opereren. Dankjewel voor de link. Ik had de pagina ook al doorgelezen en contact opgenomen met de KVK maar kreeg wat onduidelijke antwoorden terug en dacht ik probeer het hier op deze forum maar (al heb ik echt verder niets te klagen hoor over hun service!)
 2. Dankjewel voor je reactie Gelre-Finance Incasso, Ik heb het inderdaad over het inschrijven van een eenmansbedrijf. Dus als ik het goed begrijp en aangezien ik sta ingeschreven in het buitenland, heb ik maar 1 optie en dat is het gebruik maken van een virtueel kantoor. Goede tip trouwens over de telefoon aansluiting. Ik ga me daar ook eens in verdiepen.
 3. Hi, Ik ben gewoon Nederlands maar vanwege het werk van mijn partner woon ik in het buitenland en verhuizen wij elk jaar (en soms zelfs om de 6 maanden) naar een ander land. Dit maakt het erg moeilijk om mijn bedrijf ergens lokaal in te schrijven en zeker als ik de taal van het land niet spreek. Ik ben daarom nu naar opties aan het kijken om dit gewoon in Nederland te doen maar zit ik met het probleem dat ik niet in Nederland woon. Na wat onderzoek op het internet ben ik er achter gekomen dat ik de volgende opties heb: - Gebruikt maken van een virtueel kant
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept