Koretzjky

Junior
  • Aantal berichten

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    maak een keuze

Koretzjky's trofeeën

  1. Oke, ik kende het nog niet. Probleem wordt dus opgelost, in ieder geval bedankt voor de info.
  2. Mijn idee was om een soort plugin te ontwikkelen die de gebruikersgegevens beveiligd kan overdragen naar de website via het platform. Dus het doel is om eenmaal te registreren.
  3. Super! Ik zat net te denken aan het iDEAL principe en hoe dat tot stand is gekomen. Is iDIN ook van iDEAL dat je weet?
  4. Van wachtwoorden moeten we juist af. Vooral bij webshops voor eenmalige aankopen vullen mensen vaak wat makkelijks in. Wat google authenticator doet met tijdsgebonden codes is de oplossing denk ik. Ik zit te denken aan een platform waar mensen zich eenmalig registreren. Vervolgens kan er bij aangesloten websites met email en authenticator ingelogd worden. En kunnen de gegevens vanuit het platform aangevuld worden op de website. Kosten zijn inderdaad een probleem, maar misschien dat de gebruikers kunnen betalen in plaats van de websites. Ik denk dat mensen best willen betalen als ze nooit meer ergens gegevens hoeven achter te laten?
  5. Vanochtend was ik mijn wachtwoord vergeten, dus moest ik die opnieuw aanvragen. Omdat ik veel accounts heb gebeurt dat vaker. Wat tijd kost. Ook krijg ik dagelijks spam, nieuwsbrieven of een sms waar ik niet op zit te wachten. Daarnaast komt er op het nieuws regelmatig een website voorbij met een lek, waardoor gegevens op straat komen te liggen. Laat staan de mensen die nog opgelicht worden. Hoe kunnen websites (zoals Higherlevel) overstappen op één veilig en snel inlogsysteem? Zodat bovenstaande problemen opgelost kunnen worden. De tool is er blijkbaar al.
  6. Dank. Hoe kan bijvoorbeeld Higherlevel dit gaan gebruiken?
  7. Bestaat er een plugin of applicatie die het inloggen voor websites in beheer kan nemen? Iets zoals digid voor de overheid? Het lijkt me handig om een soortgelijke variant te hebben voor algemene websites. Het moet de volgende voordelen bieden: -Goede beveiliging tegen gebruikersgegevens, wat moet resulteren in minder phishing en spam. -Geen wachtwoorden meer op hoeven vragen omdat je ze vergeten bent. -Makkelijk in kunnen loggen mbv een authenticator of qr-code. Mocht het nog niet bestaan. Hoe zou je dit kunnen ontwikkelen en wat komt er nog meer bij kijken ivm privacy ed.?
  8. Daar ben ik over na aan het denken. Vaak zie je op ticketswap mensen die afhaken door een feestje omdat vrienden ziek zijn o.i.d dit zorgt inderdaad voor overlap en misschien een potentiele samenwerking. Ik wil de naam niet te veel associeren met buddies/vrienden zoeken denk ik, dat creeert misschien ook weer een soort vooroordeel waarmee je een doelgroep weg jaagt. Het moet een app worden die iedereen verbind vooraf, tijdens en na een feestje
  9. Dat klopt, ik ben ook nog maar net met het idee begonnen en inderdaad met onderzoek bezig. De 600 geinteresseerden heb ik uit feest/festival whatsappgroepen, via omwegen zijn er heel veel te vinden vaak altijd groepen van 250 man. Hierin komen uitnodigingen voorbij en kan je met andere mensen afspreken om ergens heen te gaan. De whatsappgroepen bestaan vooral uit ondernemende mensen. Mensen die actief op zoek gaan naar nieuwe mede feestgangers. Het probleem nu is dat de groepen onoverzichtelijk zijn, het is vaak onduidelijk wat er op de planning staat en wie waar heen gaat. Ook zorgt het voor een overvloed aan dagelijkse berichten op whatsapp. En word het netwerk beperkt door de groepsgrootte. Wat ik wil bereiken met de app is om een overzichtelijk platform te bieden. En meer netwerkmogelijkheden te creeeren. Dat is uiteindelijk wat elke persoon uit zo'n appgroep wil, wekelijks de optie hebben om met mensen naar een feestje te kunnen gaan wat iedereen leuk vind. Met een groep van 250 man blijft het lastig om geinteresseerde bij elkaar te krijgen voor een specifiek genre, niet iedereen houd van harde techno of metal, etc. Naast de ondernemende mensen zie ik een tweede doelgroep. Dat zijn de mensen die het accepteren dat ze geen uitgaansvrienden (meer) hebben en er net zo makkelijk voor kiezen om op de bank te gaan zitten. Vooral omdat ze niet weten wat er mogelijk is. Hier wil ik iets aan doen, omdat ik dit erg vind. Mijn doel is om het voor iedereen makkelijk te maken om wekelijks naar een leuk feestje te kunnen gaan met nieuwe mensen. Of ik er aan verdien maakt me niet uit, ik wil een oplossing bieden. Wat de app ten slotte aantrekkelijk moet maken voor iedereen is de optie om contact te hebben met alle leden die aangemeld zijn op een bepaald feest. Stel je voor dat 90% van de mensen van een feest zijn aangemeld. Hoe leuk is het om contact te zoeken met iemand waar je een praatje mee gemaakt hebt maar uit het oog bent verloren (dit is deels waardoor happn zo goed werkt op feestjes). Hoe leuk is het om tijdens een feest aan alle leden te vragen wie er zin hebben in een biertje. Wie weet is er iemand wat verloren en kan die een oproep plaatsen, etc etc. Ik wil het massa gevoel van twitter 'wat er op de wereld gebeurt' beperken naar wat er op een feestje gebeurt. Zoals ik al aangaf, maak ik zo iets niet alleen. Ik kan alvast een wireframe maken, maar ik ben geen programmeur of professioneel ontwerper. Ik weet wat ik wil, alleen nu dus de belangrijkste vragen oplossen. Wat voor budget heb ik nodig om het te realiseren, hoe kom ik daaraan, wat voor team is er nodig om het draaiende te houden, etc, etc. Alvast bedankt voor jullie hulp!
  10. Alleen? Ik heb eerst informatie nodig van professionals denk ik en daarna een team. Ik weet nog niet wat de kosten zijn, de verdienmodellen en hoe ik uberhaupt investeerders bij elkaar krijg. Tot nu toe heb ik 600 geinteresseerde, maar die mensen gaan geen geld geven voor een app wat nog niet loopt. Als ik het niet groot aanpak dan werkt het niet. Ik denk dat het pas gaat lopen op het moment dat 10% van de wekelijkse feesten bezocht wordt door een gebruiker. Zelf zou ik er anders namelijk ook geen interesse in hebben. Ik bedoel iemand gaat zijn tijd ook niet verspillen aan tinder als diegene op de noordpool zit. Denken jullie dat het aanmaken van nepprofiepen verstandig is? Volgens mij wordt dit best veel toegepast bij beginnende sociale netwerken, om groot te lijken. Op de plekken waar dan echt animo is kunnen er aan het begin misschien echte mensen ingezet worden. Dan wordt het een beetje fake it till you make it denk ik.. Hoe denken jullie dat een nieuw sociaal netwerk kan gaan lopen?
  11. Zoals aangegeven in mijn bovenstaande bericht missen die mogelijkheden een hele grote doelgroep en zijn deze niet specifiek bedoelt voor het uitgaanspubliek. Wat mij tegen houd is een budget voor ontwikkeling en marketing.. Misschien kan ik het idee eens doorsturen naar de ontwikkelaars van partyflock.
  12. Hm.. misschien dat het inderdaad een mogelijkheid biedt, maar het lijkt me niet dat de app specifiek voor uitgaan gemaakt is? Wat ik zou willen zien is een app die elke week de uitgaansmogelijkheden laat zien binnen een bepaalde straal. En waarin het vervolgens mogelijk is om je aan te melden voor een feestje en met mededeelnemers kunt chatten om dingen af te spreken. Het moet simpel zijn, gebruiksvriendelijk en een profiel van de gebruikers laten zien. Zodat mensen vooraf aan een feest al het gevoel hebben dat er een groep leuke mensen heen gaat. Eventueel achteraf de mogelijkheid hebben om vrienden toe te kunnen voegen, zodat het echt een sociaal netwerk wordt. Het probleem om zo iets te beginnen zit hem vooral in de bekendheid denk ik. Ik denk dat zoiets pas gaat werken als het onder de publiciteit komt. Momenteel zoeken alleen de mensen die echt behoefte hebben aan een nieuw uitgaansnetwerk naar een oplossing. Hierdoor mis je de doelgroep die er af en toe behoefte aan zou hebben. Zie het als tinder, tinder is populair omdat iedereen het kent. Echter is niet iedereen op tinder serieus op zoek, sommige mensen installeren het ook om er af en toe gebruik van te maken. Ik heb het gevoel dat een dergelijke app echt goed kan aanslaan. Het zal alleen een dure grap worden om het goed onder de aandacht te krijgen. Dan denk ik op ze minst aan reclames op slam.fm, spotify, 538, etc. Mensen houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, het moet alleen wat makkelijker gemaakt worden. De appgroepen waar ik nu bijvoorbeeld in zit zijn vaak ongeorganiseerd en te groot wat zorgt voor veel spam in whatsapp. Daarnaast zitten daar nu enkel mensen in die dit per toeval gevonden hebben. Laat staan de doelgroep die er bijkomt als een dergelijke app populair zou worden. Ik heb dit even snel getypt, hopelijk is het een beetje een duidelijk verhaal.
  13. Hi allemaal, Waarom bestaat er nog geen populaire app waarmee het mogelijk is om met mensen af te kunnen spreken om naar feestjes te gaan? Ik zit al een tijdje met dit probleem en ben een hele zoektocht gestart naar gelijkgestemden. Tot mijn verbazing zijn er ontzettend veel mensen die graag uit willen, maar dit niet kunnen doordat ze bijvoorbeeld vrienden hebben die hier geen behoefte meer aan hebben of omdat ze geen netwerk hebben wegens reizen, werk, etc. Er bestaan websites zoals meetup, nmlk of groepen op facebook waarin je na wat zoekwerk mensen kan vinden. Echter zijn de websites zelf niet gericht om specifiek mensen te kunnen vinden voor het uitgaan. Op dit moment heb ik meerdere groepen gevonden waar echt honderden mensen in zitten die elk weekend een voorstel doen om ergens met nieuwe mensen af te spreken. De behoefte is er dus, alleen gaat het nu nog met een omweg. Het lijkt mij ideaal om op elk moment waar dan ook ter wereld te kunnen zien wat er op dat moment in de omgeving te doen is. En vervolgens met een groep mensen af te kunnen spreken. De ene keer een technofeestje, de andere keer een concert of misschien gewoon de kroeg. Denken jullie dat een dergelijke app zou kunnen aanslaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.