Jump to content

Maximus83

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Address
  Klarendalseweg 107, Arnhem, Nederland, 6822GD, Netherlands
 • First name
  Karim
 • Last name
  Bouraarassi
 • Company or organization name
  Adaptive care
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Arnhem

Vision

 • I'm looking for people who
  In de detailhandel zitten
 1. Beter laat dan nooit. Dat het wat later is komt door onmacht. Bedankt voor de reactie. Ik verdiep me er even in.
 2. Dag allemaal, Ik zit met Mijn handen in het haar. De productie is over een klein maandje afgerond. Tot nu toe heb ik bijna alles alleen gedaan. Nu ben ik op t punt gekomen om aan een webshop te beginnen, fotografie en etc. Door de hoge bomen zie ik t bos niet meer. Heb een blik geworpen bij andere webshops. Die zien er zo professioneel uit en bestaan meestal uit meerdere mensen. Mijn kledinglijn is uniek en zeer gedurfd. Wie heeft er ervaring met kleding webshops of kent iemand bij wie ik aan kan kloppen voor advies of helpende hand?
 3. Ja en nee. De stoffen en samples heb ik allemaal zelf moeten betalen. Ook de ontwerpkosten. De productiekosten bestaan uit communicatie met fabrikant en verzending. Het bedrijf zorgt er voor dat de spullen in Amsterdam komen.
 4. Dag allemaal, Ik ben nu de laatste puntjes op de i aan het zetten voordat de productie start. Ik werk met een bedrijf als tussenpersoon. Zij geven mij de kostprijs per aantal. Natuurlijk rekenen zij ook hun gedeelte. Ik betaal bijvoorbeeld 28,00 per shirt ex btw (bij afname van 75 stuks). Op t shirt zit een voor en achter print. Voor een shirt met alleen een print in de nek betaal ik ongeveer 22 ex. Ik vind dit best veel. Maar dit terzijde. Sta ik in mijn recht als ik wil weten wat hun aandeel is? En wat ik zou betalen als ik het rechtstreeks doe zonder tussenbedrijf? Men kan een bedrag rekenen als bedrijf wat normaal is. Maar dit kan ik nooit checken. Wat ik nog niet benoemd heb is dat de tussenbedrijf ook een ontwerper inhuurt als freelancer. Ik heb alleen contact met de ontwerper.
 5. Ik ga een advocaat raadplegen en met hem bespreken hoe ik dit kan aanpakken. Ben dan wel paar honderdeuro kwijt maar dat geeft niet. . Bedankt voor je reactie
 6. Bedankt. Op de knvb site staat de huidige logo. Als ik hier aan ga tornen dan vraag ik om moeilijkheden. De oude leeuw vind ik nergens terug. Heb gelezen dat je die kunt gebruiken mits er geen knvb onder staat. Ik ga f dat merkenbureau checken. Bedankt
 7. Dank jullie wel voor. Ik weet nu meer dan in t begin. Het klopt wat TwaBla zegt. Grijs gebied. Ik ga er voor zorgen dat alle risicos geminimaliseerd worden. T blijft toch altijd een gok. En hoe moeilijk gaan ze doen over iets dat 30 jaar geleden heeft plaatsgevonden.
 8. Hahah nee Benm. Als ik in details treed, verraad ik mn hele idee. T zijn een soort maskers waar alleen de ogen zichtbaar zijn.
 9. Dankje wel Cosara. Bedankt voor de moeite die je doet. Ik ben totaal niet lui om zelf te zoeken. Alleen weet ik niet waar. Stel dat ik zo.n soort leeuw gebruik. Uiteraard zonder knvb er onder. Dan kan ik er van uit gaan dat ik geen problemen mee zou krijgen.. gr karim https://noontv.nl/2013/06/19/de-hollandse-leeuw/
 10. Nee daar pas ik zeker voor op! Bedankt. Ja daar ging ik ook van uit. Maar hoe weet ik het zeker. De knvb geen geen reactie en die zeggen zwz tegen alles nee. Haha hij is duidelijk. Maar stel dat ik de leeuw aanpas? Ben ik er dan zeker van dat ik geen probl krijg? En hoe zit het met spelernummers? Stel dat ik een poppetje teken met dreadlocks en nummer 10 (Gullit). Kan dat ook of geldt hey portretrecht ook in combinatie met dreadlocks en nr 10?
 11. Dag, excuses misschien heb ik het niet zo goed uitgelegd. Op t shirt komt geen oranje leeuw maar een getekende teamfoto. Hun hoofden zijn niet zichtbaar. Zijn hebben een oranjeshirt aan met een leeuw op hun borst. Iemand vertelde me als je donkere speler tekent met dreadlocks zou hij te veel op gullit lijken en niet mogen. Je ziet alleen de ogen en dreadlocks. Vraag me dan af of mensen kunnen zien dat gullit het is
 12. Oke. Dat zou ik zowiezo doen. Maar sommige clubs hebben patent op hún kleurcombinatie (heb ik te horen gekregen). Als je bijvoorbeeld fc barcelona neemt. Zij hebben dan blauw en rood. Zij kunnen dan een rechtzaak aanspannen. Stel dat ik een leeuw heb. Ik pas m aan net als bovenstaande voorbeeld van Twa bla. Ben ik dan safe?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept